6 кътчета за релакс в градината според вкуса на всеки

6 кътчета за релакс в градината според вкуса на всеки
6 кътчета за релакс в градината според вкуса на всеки
Anonim

Външни мебели и аксесоари, за да бъдете в рая,без да напускате дома.

1

Кресла… по двойки

външни фотьойли с поставка за крака

Пълно прекъсване на връзката

Поставете няколко фотьойла с подложки за крака, където можете да се изтегнете и да се чувствате удобно. Важно е до него да има странична масичка, за да можете да поддържате книги, чаши, слънцезащитни продукти или любимите си напитки. Няма да има кой да те вдигне! Комплект Bauhaus.

2

Swing

висящ стол за веранда

Колко спокойно е да седнеш на люлка или люлка и да се оставиш да те люлеят напред-назад

Можете да изберете висящи модели, но ако няма къде да ги закачите, изберете такъв със стояща конструкция, като този модел Fira от El Corte Inglés. Поставете декоративната точка с красиви възглавници, възглавници и одеяла.

3

Дневни легла

SD

Най-яката атмосфера

Малко пространство ще служи за създаване на най-релаксираща зона за срещи. На чисто място на нивото на земята поставете ниска маса и около нея удобни постелки, ниски пуфове или възглавници в меки цветове. От La Redoute Interieurs.

4

Малка стая на сянка

градински мебели от тръстика

Вашето нещо е да имате всекидневна, но в градината. Защитата от слънцето през деня е задължителна през летните месеци. Поставете дивана и фотьойлите си под тента, чадър или разлистено дърво. Освен това заобикалянето с растения ще ви свърже с природата и ще ви доведе до спокойствие и спокойствие. От Maisons du Monde.

5

Класическият шезлонг

шезлонг с постелка в градината

Самите шезлонги създават релаксиращ кът

Изберете тези, направени от устойчиви материали, като смола, алуминий или синтетичен ратан. За да ви е по-удобно и да се адаптирате към вашите нужди, заложете на такива с многопозиционна облегалка, а ако нямате много място, на сгъваеми. От GreenGate.

6

Хамак

хамак в сенчестата градина

Dolce far niente…

Кой може да устои на дремка в хамак? Ако е мрежест, ще трябва да поставите възглавници или юрган върху него, като този модел от GreenGate, така че те не не закачай въжетата. Ако сте близо до плажа, изберете такъв с шарка на райе; с цветя, ако е за провинцията, и ръчно тъкани за бохемски стил.

Популярна тема