Организирайте артикулите си за плажа и басейна

Организирайте артикулите си за плажа и басейна
Организирайте артикулите си за плажа и басейна
Anonim

През лятото времето за слизане до плажа или басейна може да стане критично, ако не планирате и организирате всичко добре.

- Изберете голяма водоустойчива чанта,, за да поберете това, от което се нуждаете. Поставете последното нещо, което ще използвате, отдолу и първото нещо отгоре.

- Не поставяйте кърпите на дъното, тъй като ще разглобите чантата веднага щом стъпите на пясъка. Сложете ги първите, навити на руло и във вертикално положение, така ще знаете кое отговаря на всеки; след това сложете кремовете, списанията и допълнителните дрехи. Когато си тръгнете, поставете отново в същия ред.

- Обратно у дома: Потърсете удобно и практично място, където да оставите всичко естествено.Най-добрата зона е там, където имате въжето за дрехи, можете да закачите хавлиите веднага щом пристигнете и банските костюми, след като ги изпрате. Закачете чантата на кука или зад вратата, на следващия ден всичко, което трябва да направите, е да свалите дрехите си от куката и да ги върнете обратно.

1

Минималното пространство

сгъваем дървен хамак и плажен чадър

Ако нямате тераса или вътрешен двор, преобразете гардероба си и го направете плажен

Премахнете зимните неща и направете дупка за чадъра, играчките или шапките. Използвайте кутии за очила за гмуркане, слънцезащитни кремове или джапанки. И сложете кука на някоя врата, за да закачите хамаците.

Не пропускайте: 12 СГЪВАЕМИ СТОЛОВА ЗА ПЛАЖ ИЛИ КЪМПИНГ

2

Патици зад борда

плувки и топки в басейна

Разделете детските играчки и прибори и ги съхранявайте в отделна чанта

Най-добре е да изберете мрежести торби, така че пясъкът да пада по пътя към дома. За надуваемите има много практични мрежести контейнери, които да поставите в складово помещение, тераса или гараж.

3

Много чисти кърпи

спомагателни дървени мебели на басейна

Поставете кърпите на слънце да изсъхнат, за да можете да ги изтръскате добре

Ако кърпите за плажа или басейна са все още мокри, когато се приберете, не ги оставяйте в чантата, а ги закачете възможно най-скоро, за да не поемат неприятни миризми, въпреки че е най-добре да ги изперете ги използва всеки път, когато ги използвате.

4

Разделяй…и владей

шезлонг от тръстика и кошница с хавлии на басейна

В чантата си поставете прозрачна найлонова с кремовете за загар

Не трупайте кутии с крем, изразходвайте ги напълно преди да ги презаредите. В друга по-малка чанта дръжте ценностите си: ключове, чанта или мобилен телефон, така че да ги намерите веднага.

Популярна тема