Причини, поради които трябва да смените входната врата на дома си

Причини, поради които трябва да смените входната врата на дома си
Причини, поради които трябва да смените входната врата на дома си
Anonim

Когато искате да направите ремонт на дома си мислите за дивана, леглото, кухнята и банята, но сте склонни да забравяте входната врата, прозорците или стъклените прегради.

снимка

Пръстен

€99,00

И все пак те играят важна роля в домовете, създавайки голямо визуално въздействие на закрито и навън. Помисли за това. Вашата безопасност и тази на семейството ви е важен фактор в живота. Затова изборът на солидна врата, която предлага устойчивост срещу кражба,е това, което гарантира вашата защита и тази на вашия дом.

Само защото вратата е защитена, не означава, че изглежда като порта на замък. Има множество опции за дизайн, материал и цвят, които улесняват избора, така че новият модел да може да бъде интегриран в декорацията и екстериора на дома. В допълнение към физическата устойчивост, която трябва да предложи, експертите по сигурността съветват добавянето на системи за откриване против кражба,със сензори за прихващане, разположени в затварянето на крилото, които генерират алармен сигнал, когато се принуден.

куче гледа към входната врата на дома

Входната врата е ключов елемент във всеки дом,на който почти не се обръща внимание. И е голяма грешка! Сменете стария с друг, който гарантира високо ниво на сигурност. Това ще бъде бариера срещу натрапници; ще изолира къщата ви от шум, топлина и студ; и с безупречен дизайн, това ще направи разликата.

ЗАПИСЪТ ГОВОРИ ЗА ВАС

Входната врата на къщата ви,, освен ако не е предвидено от общността, отразява кой живее в къщата. Ако можете да го промените, научете за различните му дизайни.

модел входна врата за къща

В случая на изображението по-горе това е панелната врата Dooral, от Technal, със съвременна естетика и полупрозрачно фиксирано стъкло, което променя възприятието на интериора и спестява осветление. Моделът се предлага в няколко цвята и с дървесен ефект.

СМЕНЕТЕ ЗАКЛЮЧВАНЕТО СИ ЗА SMART

Технологията ви улеснява и сега ви позволява да отворите вратата без ключ, от мобилния си телефон или когато засече приближаването ви. как? С интелигентни ключалки.

снимка

Yale

218, €35

Linus® Smart Lock на Yale, с чисти линии, е поставен от вътрешната страна на цевта. Открийте различните модели и проверете дали този, който имате сега, е съвместим с Linus. Най-вероятно е!

Популярна тема