Весела и светла кухня: преди и след

Весела и светла кухня: преди и след
Весела и светла кухня: преди и след
Anonim

Където имаше тъмнина имаше и светлина, а където квадратните метри бяха оскъдни, те бяха уголемени, поне визуално, умножавайки усещането за въздух и свобода. След цялостна реформа, тази кухня, която беше толкова тъмна, неудобна и старомодна, се превърна в практично и супер приятно пространство. Зад тази фантастична промяна стои Isabel Díaz Vecino от Estilohome Interiorismo. Работата е извършена от Reparaser S.L.

Кухнята ПРЕДИ ремонт

кухня с офис в бяло и дърво преди и след

Оформлението беше лошо решено, с тесен коридор и голяма маса за хранене. Мебелите, много старомодни и в тъмни тонове, пречеха на осветлението. Пространството трябваше да бъде актуализирано и оживено.

Кухнята СЛЕД Ремонт

кухня с офис в бяло и дърво кухня с офис в бяло и дърво

Интериорният дизайнер е заложил на меки и заоблени форми както в мебелите, така и в лампата (от Ikea) или в дръжките. За по-голяма хармония повечето уреди, с изключение на фурната и микровълновата, са вградени и скрити.

кухня с офис в бяло и дърво

Нови кухненски декоративни ключове

  • Тапет. Това е шикозната нотка в кухнята. Изчистен дизайн, модел Cosmopolita 9, на Gancedo, който се съчетава перфектно с останалите стенни плочки.
  • Кът за трапезария. Масата и столовете, от El Corte Inglés, излъчват провинциален вкус. В тях топлината на дървото се смесва с яснотата на бялото, предавайки лекота и комфорт.
  • Стенни рафтове. Масивно дърво със състарен ефект и бели опори във формата на корбел: за декориране и спестяване на място за използване. Добро решение.

Ние ви казваме ключовете към рехабилитацията

Независими зони. Три добре дефинирани зони - кухня, мивка и склад - бяха създадени, за да структурират пространството и беше постигнато нещо повече чрез използването на задната стена. Беше запазен и ъгъл за хранене до прозореца.

Покрития, които са в тенденция. За перваза са избрани плочки в стил метро: скосени, бели и матов ефект. Друга добра идея: комбинация от два вида подови настилки, имитация на дървен порцелан и килим от плочки, вдъхновени от хидравличните (които са много модерни днес), за рамкиране на зоната за готвене.

Стил на ферма. Рустик дизайнът на мебелите (модел Axtad на Ikea), присъствието на дърво (на плота, например) и масата за хранене, растителните влакна, витрината със стъклени врати, която олекотява пространството

превъзходно… Всичко предизвиква естествеността на селските кухни, много топло и гостоприемно.

Усещане за простор. За подобряване на естествената светлина и визуално разширяване на пространството, изходната врата към терасата беше заменена с голям прозорец с PVC плъзгаща се врата. йени

Ново осветление. Монтиран е окачен таван за вграждане на LED прожектори, които осигуряват обща светлина. За спот осветление са използвани LED ленти във високите шкафове и прожектори във витрините. Практичен и устойчив.

Популярна тема