Най-добрите съвети за съхранение на зимни дрехи

Най-добрите съвети за съхранение на зимни дрехи
Най-добрите съвети за съхранение на зимни дрехи
Anonim

смяната на гардероба е точно зад ъгъла и е време да приберете вълнените пуловери, палта, шапки, ръкавици… Нека блузите, разкроените поли и късите ръкави тениските започват да си проправят път в гардероба ни. След като изпразните гардероба си, почистите го добре и приберете дрехите за този сезон, какво правим с всички зимни неща?

Студените дрехи са по-големи, така че заемат повече и същото пространство, което сте имали за пролет-лято, може да не е достатъчно. Освен това тъканите като вълната са по-склонни да поемат миризми, които могат да бъдат неприятни в бъдеще.Ако имате нужда от помощ, за да съхраните зимните си дрехи добре и да ги запазите непокътнати за следващия сезон, обърнете внимание на тези съвети.

Съвети за съхранение на зимни дрехи

Пазете дрехите си от прах, защитени и добре класифицирани, с помощта на тези съвети.

  • Изберете: преди да приберете всичко, направете селекция от нещата, които не сте носили (и вероятно няма да носите отново) Време е да ги рециклирате, дарете ги…
  • Пране: не можете да съхранявате дреха до следващия сезон, без да сте я изпрали правилно, може да е безполезна, когато искате да я използвате отново. И това, което не можете да изперете вкъщи, го занесете на химическо чистене.
  • Ще имате нужда от място за съхранение: добра идея е да съхранявате с прахосмукачка дрехите, които заемат най-много, опитайте се да сте сигурни, че те не са деформирани в случай на бръчки. Когато се съмнявате, по-добре кутия.
снимка

решение SPACE

  • Поставени по категории: ризи от една страна, пуловери от друга, аксесоари, поли, рокли… Има неща, които е за предпочитане да държите в себе си шкаф, за да не се деформират. В този случай ги дръжте с предпазно покритие в най-малко достъпното място на гардероба, за да не ви притесняват с новите сезонни дрехи.
  • Обувките: трябва да ги съхранявате без да ги смесвате с дрехите и в отделни кутии, за да избегнете неприятни миризми и деформация.
  • Правилното място: Най-доброто място за съхранение на тези дрехи е това, което се съхранява на хладно и сухо. Може да бъде в багажника на килера, в складово помещение… Стига да отговаря на тези характеристики, за да запази дрехите ви по най-добрия начин.
  • Предотвратете лошите миризми:, както и посещението на определени насекоми, които унищожават дрехите ви с парфюмни топки за дрехи. Поставете по един във всяка кутия, за да го запазите за цялото това време.
снимка

Polil Raid

2, 99 €

Популярна тема