Дневна-трапезария-кухня: Деко базирано на детайлите

Дневна-трапезария-кухня: Деко базирано на детайлите
Дневна-трапезария-кухня: Деко базирано на детайлите
Anonim

Екипът по интериорен дизайн на Lola Home беше отговорен за декорирането на пространството, което имаше основните мебели, но липсваше всичко останало. Така се постига живата и топла атмосфера, която има сега.

Пентхаус в Аликанте
ПРЕДИ РЕФОРМАТА. Въпреки че пространството е фантастично със своя простор и светлина, дневната-трапезария беше много бездушна и студена. Твърде функционален и не особено приветлив: по-скоро като офис, отколкото като къща.
пентхаус в Аликанте
СЛЕД РЕФОРМАТА. Спомагателните мебели и декоративни предмети са солта и пиперът на декоративната промяна. Те са персонализирали всяка от зоните, в които е разделена дневната-трапезария. Малките натюрморти от декорации по масите, амбиентното осветление за създаване на интимни кътчета и дръзките цветни пръски са елементите, с които се работи, за да се постигнат толкова отлични резултати.

Неограничена светлина. Стаята е наводнена със светлина, тъй като големите прозорци заместват стените. Щорите или завесите са отменени, за да се насладите на страхотните гледки. В помещения като това се препоръчва качествено изолиращо заграждение със слънцезащитно стъкло.

Три различни среди. Има всекидневна, състояща се от диван с шезлонг около странична масичка и обрамчена от килима.Трапезарията с голяма маса и подходящи столове и барът, разположен в ъгъла и отделен с преграда до тавана.

Търсене на контрасти. Цветовете също служат за разграничаване на различни среди. Достатъчното пространство и мощната светлина са направили възможно избора на тъмно кафяво за дивана, което е оживено от възглавниците, в живи цветове. За разлика от това в трапезарията е избрано почти бяло.

Игра на текстури. Това е един от големите успехи на интериорния дизайн, който смесва кадифени повърхности - тапицерията на диваните - с други с грубо докосване - камъка -като покритие на лентата- и съчетава много разнообразни покрития, като състарени, полирани и др.

Вижте всички подробности за пространството:

ДЕКОРАТИВНИ КЛЮЧОВЕ

Поп стил. Цветните елементи, характерни за тази забавна естетика, осигуряват безгрижната и щастлива атмосфера, която беше необходима: барът, високите столове с ярки червени и черни покрития, знаците с електрически крушки…

Забавни възглавници. Само три възглавници значително подобряват мястото за сядане. Те поставят цветни пръски върху шоколадовия диван със слънчеви тонове (оранжево, жълто) и летни мотиви.

Ананаси и растения за освежаване. Цялата декорация е фокусирана върху тези два елемента. Ананасите присъстват в декоративни предмети и в щампи на възглавници. Истински или изкуствени растения внасят природата в интериора с малки папрати, драцени, кактуси и др.

Популярна тема