Къщата на Флиртуващото семейство: Инстаграмърите на момента

Къщата на Флиртуващото семейство: Инстаграмърите на момента
Къщата на Флиртуващото семейство: Инстаграмърите на момента
Anonim

Ако прекарате деня в Instagram, със сигурност следите приключенията на Вероника Диас, Хавиер Кастило и двете им деца, или което е същото, семейство Кокет.

Тя, моден инфлуенсър и създател на добре познатия YouTube канал JustCoco, който има около милион абонати и който я накара да напише книгата „Стотици милиарди усмивки“. Той, успешен писател, който преди четири години реши да изостави професията си на финансов консултант, за да заложи на литературната си мечта, стана реалност благодарение на The day sanity was lost.

Освен че се наслаждават на радостта от успеха в своите професии, заедно те създадоха акаунта @familiacoquetesoficial, където споделят ежедневието си със семейството.

instagramers кухня закачливо семейство

За да извършат строителството на новата си къща в Малага, Coquetes бяха много ясни, че искат да имат най-качествените материали. Освен да прекарват времето си като семейство, двойката обича да приема гости и да се забавлява добре, заобиколена от приятели. Поради тази причина те търсеха многофункционално пространство за работа, почивка и игра в кухнята, сърцето на къщата.

instagramers кухня закачливо семейство

Практично, хигиенично и безопасно пространство. С две деца Вероника и Хавиер искаха стил на дизайн, подходящ за най-малките и в същото време естетически привлекателен и гостоприемен. И момче, успяха ли!

Двойката реши да изгради пространство, което да се свърже с кухнята, всекидневната и трапезарията; както и голяма зона, където гостите могат да седят или децата да играят, докато Вероника и Хавиер участват в забавлението, докато готвят в стилна, модерна и прозрачна среда.

За целта кухнята беше разделена на три секции: зона за пране и съхранение, една за готвене и сядане за хранене и друга за общуване в спокойна среда, по-известна като „ъгълът на кафето''.

instagramers кухня закачливо семейство

Двойката търсеше продукти, съвместими с тяхната визия за кухнята като социално пространство, но в същото време изпълнени с характер и индивидуалност. Това беше особено важно при избора на кухненски повърхности.

''Искахме да постигнем вид на естествен камък в кухнята, но без ограниченията и поддръжката, които тези материали изискват.С две малки деца също трябваше да използваме безопасни материали с нисък риск, които могат лесно да се почистват и да поддържат високи нива на хигиена. Neolith предлага 360° решение“, коментира Хавиер.

Calacatta Silk, един от най-популярните модели на Neolith, беше избран за основните плотове в кухнята, включително впечатляващия централен остров. При него материалът е положен без фуги, както отгоре, така и отстрани под формата на каскада, превръщайки го в главен герой на пространството и съчетавайки се идеално с мебелите в бели и пясъчно розови тонове.

Популярна тема