Модерна, бяла и много светла мини кухня, преди и след

Модерна, бяла и много светла мини кухня, преди и след
Модерна, бяла и много светла мини кухня, преди и след
Anonim

Ако живеете в малък апартамент и търсите идеи за ремонт на кухнята и по-добро използване на пространството, този проект е за вас! Това е рехабилитацията на къща, намираща се в квартал Грасия, в Барселона. Жилището, построено през 1918 г., е с площ от 65 м2 с главна фасада, която гледа към малка улица и обслужващ двор. Проблемът?

Оказва се, че подът е с типичното компартментализирано разпределение с разделяне на структурни стени, което затруднява както обединяването на пространствата, така и проникването на светлина във вътрешните помещения.В допълнение, хидравличният под генерира граници във всяка стая от старото оформление.

КУХНЯТА ПРЕДИ РЕФОРМАТА

малка кухня преди ремонт

И ПО-КЪСНО… ЧУДОТО

малка модерна кухня, декорирана в бял цвят

Първата стъпка се състоеше от разрушаване на носещата стена, която даде възможност на галерията да разположи кухнята. Това направи възможно да се насладите на кухнята в голямо и централно пространство на къщата, тъй като целият живот се върти около това пространство.

малка модерна кухня, декорирана в бял цвят
Чрез събарянето на носещата стена кухнята и другите стаи получиха естествена светлина и вентилация.
малка модерна кухня, декорирана в бял цвят малка модерна кухня, декорирана в бял цвят

За да се увеличи максимално естествената светлина и да се осигури единство на къщата, бяха използвани бели материали по целия под, като по този начин подчертаха хидравличния под и неговите цветове. Какво мислите за резултата? Той ни е влюбил!

Популярна тема