Очарователни хартиени зайци

Очарователни хартиени зайци
Очарователни хартиени зайци
Anonim

Прекарайте забавен следобед Направи си сам с децата си, изрязвайки картонени силуети с различни размери, вземете плюшен заек от стаята им, който със сигурност имат. И за да бъде семейството на Бъни пълно, не забравяйте и текстила. Къщата ви ще се превърне в импровизиран лабиринт!

МАТЕРИАЛИ:

- Бял плъзгач за маса с ширина около 50 см

- Черна текстилна боя.

- Черен картон.

- Шишчета.

- Четка и валяк.

- Ножици.

- Спрей лепило.

- Двустранни залепващи ленти.

- Бели помпони.

Нарисуван силует

Саксия, Интериорен дизайн, Сянка, Стайно растение, Felidae, Фотография на натюрморт, Шперплат, Билка, Малки до средни котки, Котка,

За да бъде мотивът идеално нарисуван върху платното, първо преминете върху силуета на фигурата с четка; така ще очертаете по-добре контура му. След това използвайте ролката, за да запълните вътрешността. Вместо да рисувате, можете също да използвате трансферна хартия и да пренесете рисунката върху тъканта с ютията.

Шаблон на силуета

Черно-бяло, сянка,

Потърсете в интернет шаблони на силуети на зайци в различни пози. Разпечатайте ги и ги залепете върху черния картон, оставяйки еднакво разстояние между тях. Изрежете ги и запазете картонените силуети, за да направите друг занаят по-късно.

Воляк с черно мастило

Химическо съединение, сребро,

Поставете картона с изрязаните силуети върху покривката. Фиксирайте го, ако желаете, с маскираща лента, за да не се движи. Импрегнирайте ролката с черно мастило и я прекарайте през дупките, докато се боядисат добре. Оставете да изсъхне.

Помпон като опашка

Силует на сянка,

Повдигнете шаблона и зашийте или залепете помпон на всеки заек като опашка. Преместете шаблона в друга част на покривката и повторете операцията толкова пъти, колкото искате зайчетата да се умножат по тъканта.

Поставете зарове или лепкава лента

Дърво, твърда дървесина, байц, шперплат, лак,

Събирайте предварително изрязаните силуети. Вземете клечка за шиш и я забодете в средата на картонен силует. Поставете зар или лепкава лента във всеки от четирите края.

Втора паста за силует

Дърво, твърда дървесина, байц, шперплат, лак, дървени подови настилки, занаяти,

Залепете втори силует на гърба на всяка карта. Уверете се, че съвпадат перфектно. По този начин ще направите клечката за зъби невидима.

Покритие на декорации

Силует, Сянка, Продукти, Плодове, Фотография на натюрморт,

Вече сте готови с украсата си със заек. Поставете го където пожелаете: в саксия, във ваза, самостоятелно или заедно, или като част от ефектен централен елемент, както е на изображението, за да подхожда на покривката.

Заешко трио

Ботаника, Цъфтящо растение, Сянка, Саксия, Фотография на натюрморт, Стъбло на растение, Едногодишно растение, Силует, Ваза, Керамика,

Трио от шишчета: Украсете вашите стайни кашпи със сладко трио от зайци, забодени на дървени пръчици, от вида, използван за направата на шишчета. Изберете ги в различни позиции, седнали на задните си крака или на път да започнат състезание.Забийте ги в земята, като избягвате да повредите стъблата на растението. Поставете саксията в трапезарията като централен елемент. Перфектно!

саксия за диви цветя

Саксия, Интериорен дизайн, Стайно растение, Дървена настилка, Ваза, Артефакт, Едногодишно растение, Боя, Ламиниран паркет, Фотография на натюрморт,

Вдъхновяващ дует: Ако входната ви конзола изглежда малко празна, нищо по-добро от това да я озарите със саксия с нежни диви цветя. И за да му придадете великденски щрих, украсете го с няколко шишчета любящи зайци. Фоайето ще изглежда като друго с тази забавна двойка толкова добре заедно.

Ваза с хоризонтални ивици

Стая, Интериорен дизайн, Артефакт, Ваза, Фотография на натюрморт, Саксия, Порцелан, Керамика, Аранжиране на цветя, Стъбло на растение,

Изключителна ваза: променете образа на вазата на целия живот, като я боядисате с хоризонтални ивици. Двуцветната игра продължава с финия контраст на класически букет от бели рози и любопитен катерещ се заек.

Множество зайчета

Стая, Дърво, Интериорен дизайн, Маса, Мебели, Интериорен дизайн, Спално бельо, Аксесоари за дома, Сиво, Рамка за картина,

Multiplicados: на масата, в саксиите и дори висящи от рафта!, както е на изображението. Залепете лепенки зад силуетите и фиксирайте картонени зайци, където искате: на стената, на первазите в хола, на огледалото в банята, на хладилника… Това е нашествие!

Популярна тема