Сладката спалня на тийнейджър: със зона за учене

Сладката спалня на тийнейджър: със зона за учене
Сладката спалня на тийнейджър: със зона за учене
Anonim

Дъщеря ми Кармен е весела и много, много флиртуваща, твърде много, бих казала!", смее се майка й, Ани. "Тя обича модата: казва, че иска да бъде стилист. Не знам колко време отнема да избера дрехите, които да облека, и моделите, които да пробвам." И без съмнение тази жизненост е направила спалнята толкова интересна, колкото и нейният млад собственик. Не беше лесно, защото имахме ограничено пространство, но никой не би казал. Знаете ли защо? Стените и мебелите са бели, цвят, който прави спалнята да изглежда по-голяма.В допълнение към това, дървените елементи, които осигуряват топлина - като нощното шкафче или стълбата, прикрепена към стената - имат лек дизайн, който не претоварва околната среда. Сега Кармен има усещането, че има визуално и реално пространство за измисляне и изпробване на тоалетите си.

легло с възглавници за юноши
Стълба, от Verdecora. Лампа от Muy Mucho. Възглавници от Maisons du Monde, Westwing и Ikea.
Анализирайте от какво се интересува вашето дете и не се опитвайте да декорирате стаята му с детски клишета.

В тази спалня има предмети, които ще намерите в най-очарователните къщи в Instagram и Pinterest. Кармен все още е момиче, но знае какво харесва.

възглавници за легло и бял флексо
Завеси, от Maisons du Monde. Сенник и флексо, от Ikea. Главата на магарето, направена с трева еспарто, е от Cestería Sagon.
Те обичат хоризонталната позиция за четене, гледане на видеоклипове, следване на потребители на Instagram и провеждане на видео разговори с приятели.

Завесите и сенникът омекотяват естествената светлина през деня, докато гъвкавостта поема контрола през нощта.

нощно шкафче от селско дърво за тийнейджърска спалня
Легло, на път за дома. Маса, от Verdecora. Килим Баухаус. Кутията за кексчета е от Maisons du Monde.
Планът за уикенда е най-добрият й приятел да остане.

Изборът на походно легло е идеалното решение. Тук тази за гостите се отстранява лесно: трябва само да махнете нощното шкафче, което е много леко.

тийнейджърска спалня бяло бюро
Бюро и шифонер, от Camino a Casa. Столът е от Gifts Miguel.
Работата се добавя към домашното. А за тях ви трябва материал.

Ще откриете ротус, усърдие и компас веднага, ако поставите органайзери в чекмеджетата на бюрото си. За да му напомняте кога да ги достави, добавете панел, където може да закача бележки, снимки и т.н.

кът за четене с бюро
Лампа, бележник и поставка за моливи от Maisons du Monde.

Когато етажният план на спалнята не позволява поставянето на масата под прозореца, идеалното е да я поставите възможно най-близо до него, за да работи с естествена светлина. Важно е повърхността да е матирана и без стъкло, за да не се отразява светлинният лъч върху нея и да не заслепява.

Между дете и юноша: каква трябва да бъде стаята им

По средата между двете, вашето дете е изправено пред предизвикателства, които не са съществували преди: училищната работа става по-сложна, стресът се увеличава и нуждата да бъдете приети в социалните медии поражда несигурност.

Трябва да създадете своя собствена програма за учене, за да не изоставате в часовете и да планирате задачите си, без да ги натрупвате в последния момент. Бюрото е основно. Ако все още не сте го имали, време е да го включите във вашата спалня Пишенето на домашни в хола не е по-дълго си струва: изисква концентрация и работа и трябва да го направите сам@.

Шансът приятел да спи при вас се увеличава. Ако има място, можете да съберете две легла и да използвате едното от тях като диван. Но ако е оскъдно - а това е обичайно - има и други опции: легла походни, двуетажни легла или сгъваемо модулно легло, фиксирано на определено разстояние над леглото за ежедневна употреба, което, сгънато срещу стената, ще изглежда като гардероб.

Популярна тема