Общежитие за студентка: перфектно оборудвано

Общежитие за студентка: перфектно оборудвано
Общежитие за студентка: перфектно оборудвано
Anonim

Интериорният дизайнер María Mezquita от Nik Nai Nuna Architecture Studio (www.niknainuna.com) е отговорен за тази спалня с удължен план на етажа, разделена на работна зона и зона за отдих и включваща баня. В него младата му собственичка намира своето уединение.

Перпендикулярно на прозореца беше зоната за почивка, съставена от легло с табла и оградена от две нощни шкафчета в различни стилове: едната с актуален дизайн, а другата ретро, ​​която е старо стълбище от възстановено книжарница от къщата на баба.Дървена табла от Kenay Home. Лява странична маса, от Kave Home. Възглавници на леглото, от Джим Томсън и Джеймс Малоун.

младежка спална зона
Ръчно изработен килим в етно стил, от Kilombo Rugs.

Ръчно изработено докосване. Група от три лампи, проектирани от студио Nik Nai Nuna и изработени от занаятчии, висят от тавана, от двете страни на леглото и на различни височини.

В подножието на леглото е създадена зоната за учене, състояща се от рафт без облегалка, лек и мек тапициран стол и бюро, проектирано от студио Nik Nai Nuna и изработено по мярка от желязо и дъб от мебелисти.

Младежка спалня: Бюро
Чаен стол с ергономична облегалка от фирма Sancal. Книжарница Ханбел. Стенна лампа Tolomeo, от Artemide.

Обособени пространства. За да се улесни свободното разпространение на светлината в стаята, беше подредена лека библиотека, която разделя зоната за почивка от работната зона, без да я претоварва. Страхотна идея!

Добре скрит шкаф

младежка спалня

Тук пътешественическият дух на неговия собственик е използван, за да покрие основния гардероб с карта на света, която придава дълбочина на стената. Добър начин да си спомните посетените страни и да мечтаете за тези, които тепърва ще виждате.

Баня

Младежка спалня: Баня

До банята се влиза от спалнята през плъзгаща се врата. На вдлъбнатата стена шкафът за умивалник, лакиран във весело жълто, и XL огледало, проектирано от Nik Nai Nuna, заемат почти цялата стена.

Младежка спалня: Баня

Стената, която съчетава живопис и керамика, разполага с практични рафтове и закачалка за кърпи. Кърпи, от Zara Home.

ПЛАНА НА СПАЛНЯ

План: Младежка спалня

1. КЪТ ЗА ПОЧИВКА. Състои се от легло и две нощни шкафчета. В подножието беше организиран светъл кът за четене с удобно кресло.

2. СЪХРАНЕНИЕ. Дрехите са подредени в големия меламинов шкаф до леглото.Това беше покрито с хартия, която го маскира и придава на стената по-голяма уместност. Пред таблата леките рафтове приютяват голяма библиотека и служат като разделителен елемент за къта за учене.

3. РАБОТНА ЗОНА. От другата страна на рафтовете и до един от прозорците в стаята беше поставено светло бюро, където Ана прекарва много часове в работа върху предметите си.

4. БАНЯ. Скрита от плъзгаща се врата, която се плъзга в килера, за да не се губи място, банята беше подредена с голям душ, направен по поръчка, завършен със стъпало като пейка.

Популярна тема