Интервю: Амелия Боно и нейният деко вкус

Интервю: Амелия Боно и нейният деко вкус
Интервю: Амелия Боно и нейният деко вкус
Anonim

Амелия Боно е бизнесдама, но нейните забавни и остроумни публикации в социалните мрежи са пълен успех и тя се превърна в един от референтните инфлуенсъри у нас с профила си в Instagram.

Следите ли тенденциите в декорирането? Обичам да съм в крак с новостите, но нямам определен стил. В момента декорацията, която търся е насочена към къща с голямо семейство, с малки деца. Опитвам се да изглежда уютно, красиво и практично, да го превърна в дом.

влиятелната амелия боно и нейните вкусове деко дървено бюро за изучаване на деца и юноши
Децата и тийнейджърите се нуждаят от добро бюро за учене.

Кажете ни трик, за да поддържаме ред в къщата с 4 деца. Имайте малко декоративни предмети, които не са много деликатни. Трябва да включите пространства, които правят живота по-лесен, с малко неща за объркване. Опитвам се да образовам, така че всеки да си събира нещата и да организира семейния ден.

инфлуенсърката амелия боно и нейните вкусове деко ред в детската стая
Детската стая се нуждае от добра система за ред, за да оптимизира пространството

За да спестите място в детската спалня, предпочитате двуетажни легла или по-добре походни легла? И двете ми се струват добри, зависи от пространството. Походното легло ми харесва повече, в случай че поканите приятелите си и искате да се забавлявате заедно преди лягане.

По стените, боя или тапет? Интересува ме комбинацията от двете. Мисля, че хартията създава хубав уютен ефект, по-облечен. Идеалното за мен е да го комбинирам с гладки зони и стени с боя и по този начин да създам различни среди.

Имате ли парче, което местите при всяко движение? Винаги правя спомени, като рамкирани снимки.

инфлуенсърката амелия боно и нейните деко вкусове украсяват стената със снимки
Стенна декорация със снимки, в дървени рамки.

Задължителен декоративен артикул… Аз съм страст за свежите цветя. Едно стратегически разположено огледало също ми се струва важно. Основното е сборът от малки детайли.

инфлуенсърката Амелия Боно и нейните харесвания украсиха свежи цветя във вази
Букети от свежи цветя са постоянни в къщата на Амелия Боно.

Кой е любимият ви кът у дома? Кухнята. Това е място за срещи, защото е просторно, весело и приветливо. Има остров, който използваме много.

Обичате ли да готвите? Вашата любима рецепта? Да, преди всичко добра диета. Опитваме се да се храним балансирано, като средиземноморската. Ядем много плодове и зеленчуци и от време на време хубаво вино като лакомство. Моето звездно ястие е рецептата за сьомга с горчица, печена.

Как релаксираш? Обичам, когато всичко е тихо, да си изпия чаша вино Blume, което свързвам с този момент на релаксация. През летните вечери обичам да се забавлявам на терасата, а през зимата, с добро одеяло, запалвам свещ и слушам музика.

снимка

Blume

5, 50 €

Популярна тема