Започнете сезона с най-добрия си образ

Съдържание:

Започнете сезона с най-добрия си образ
Започнете сезона с най-добрия си образ
Anonim

Започнете плана си с интензивни възстановителни грижи и процедури, така че кожата да възстанови необходимата вода и да изглежда мека, гладка и много блестяща.

Ритуал за красота след лятото

Високите температури, солта и хлорът имат безброй ефекти върху кожата, включително дехидратация и загуба на еластичност и блясък. Хващайте се за работа, за да възстановите дермата си Започва с дълбока ексфолиация за отстраняване на мъртвите клетки. Не само по лицето, но и по останалата част от тялото, като обърнете специално внимание на гърба, раменете и деколтето. Следвайте с дълбока хидратация с обичайния си овлажнител или серум с високо съдържание на витамин С.Върнете се към ежедневието си с почистваща, супер хидратираща козметика и слънцезащита през деня и подхранващи и регенериращи кремове през нощта.

Прекомерното излагане на слънце има и други негативни последици: преждевременно стареене на кожата и страховитите петна. Започнете с депигментиращи процедури

и посетете Вашия лекар за диагноза.

За да бъде ексфолирането ефективно, нанесете продукта в нежни кръгове, изплакнете със студена вода и стойте далеч от слънцето в продължение на часове.

План за спасяване на косата и краката

красиво момиче, боядисващо косата си

Искате ли косата ви да блести повече? Опитайте вани за временно боядисване или боядисване, които съдържат овлажняващи съставки, които възвръщат блясъка.

красота грижа за краката

Погрижете се за краката си, като ги пилите 2 или 3 пъти седмично, овлажнявате ги с кремове или балсами и подхранвате ноктите, преди да ги лакирате.

Важни неща на път за вкъщи

Връщане към физическа активност

предмети за правене на гимнастика у дома постелка, дъмбел

Неадекватното хранене на почивка причинява наддаване на тегло, но също и задържане на течности. Върнете диетата си и спортувайте редовно.

Посещение при дерматолог

красиво момиче с бенка на врата

Отидете при специалист, за да проверите вредите, които слънцето е причинило на кожата ви, като изгаряния, петна по лицето и тялото и преди всичко бенки.

Тен по-дълго: Запазете тена си с подходяща ексфолиация e

хидратация.

Какво ви трябва за вашия ритуал за красота?

Масло за тяло Monoi de Tahiti

Yves Rocher

22, €50

Маска за коса Pure & Respect

Soivre Cosmetics

13, 95 €

Хидратиращо мляко за тяло

SEPHORA

6,99€

Babaria Aloe Vera - Ексфолиращ гел за лице, 150 мл

Babaria

€6,00

Скраб за тяло със сол от Мъртво море

PraNaturals

14,99 €

Ексфолираща маска за крака

Wolady

8, €98

Naturtint. Боя без амоняк. Зеленчукови съставки. 1N Черен абанос. 170мл

Naturint

8, €50

Популярна тема