Преди и след: 2 реновирани бани без ремонт

Преди и след: 2 реновирани бани без ремонт
Преди и след: 2 реновирани бани без ремонт
Anonim

На този етап от филма ни е ясно, че Ана Лоренцана - интериорният дизайнер зад Decoryver - е (както се казва на разговорен език) истинска пукнатина. Хайде, той убива всеки проект, който му попадне.

Днес ви предлагаме две реновирани бани без работа от неговата обширна колекция от хитове, които донесоха впечатляваща промяна благодарение на такива прости и гениални трикове като добавяне на тапети или смяна шкафът на мивката, между другото.

БАНЯ 1: ЕКЗОТИЧНИ ДЕСЕЛИ В ГОРЧИЧНИ ТОНОВЕ

Първата от двете бани изглеждаше тъмна и остаряла, декорирана в бяло и синьо с класическата (и скучна) лента от богато украсени плочки, която ни връща направо няколко десетилетия назад. Ключовете да го реформирате без работа? Първо боядисайте стените в бяло, за да сложите край на тази ужасна ивица и да се сбогувате с обикновения син цвят. По този начин душът придоби много светлина.

Следващата стъпка беше да добавим красив ботанически тапет в нюанси на сиво и горчица там, където преди беше синята боя. Този лесен жест прави разликата между стандартна баня и стилна, модерна баня.

баня преди ремонт ремонтирана баня без работа декорирана с тапети баня преди ремонт ремонтирана баня без работа декорирана с тапети
Подовите плочки бяха покрити с винилова настилка, която имитира дърво и допълнително подобрява светлината и естествеността на помещението.

БАНЯ 2: РАДОСТТА ОТ ЗЕБРЕН ПРИНТ

Втората баня беше изцяло декорирана с тапети. Проблемът? Че беше прекалено скучен и монотонен модел. Освен това банята беше прекалено минималистична. Хайде, аз дори нямах огледало!

За да му придаде нужното настроение, Ана избра весел тапет с шарка на зебра, добави кръгло огледало в метална рамка и замени шкафа под мивката с два дървени рафта окачени тавани, които предлагат пространство за съхранение, което не е съществувало преди.За завършване на новия облик беше избрана свободностояща мивка, кранове с матово покритие, които съответстват на закачалката за кърпи и рамката на огледалото, и кърпи в цвят горчица.

баня преди ремонт ремонтирана баня без работа декорирана с тапети баня преди ремонт ремонтирана баня без работа декорирана с тапети
Подовите плочки бяха покрити с подова настилка с ефект на дърво в светъл, много скандинавски тон.

Популярна тема