Хижата на вашите мечти е до вулкан!?

Съдържание:

Хижата на вашите мечти е до вулкан!?
Хижата на вашите мечти е до вулкан!?
Anonim

През последните години Бали се превърна в най-горещата туристическа дестинация. Нещо повече от разбираемо, ако се замислим за красотата на островите, съставляващи Република Индонезия, и безкрайността от дейности, които можем да извършваме в такъв природен рай: сърф, трекинг, йога, медитация, фотография… или просто да лежим на плажа и да забравим за градските проблеми за няколко идилични дни (което е достатъчно).

Но един от най-важните въпроси при планирането на пътуване без съмнение е намирането на правилното настаняване. Нещо, което ще направи разликата между едно незабравимо преживяване и друго, което ще искаме да заровим в паметта… Ето защо, когато намерихме тази прекрасна хижа насред най-високата планина в Бали, усетихме влюбването на Купидон и имахме без съмнение, ако пътувахме до острова, трябваше да останем тук.

Да, по-добре е да тръгнете възможно най-скоро, тъй като вулканът, който увенчава върха, е активен и това означава, че ако изригне… сбогом, рай.

Екологична бамбукова колиба в Бали
Кабината, с капацитет за четирима души, разполага със спалня, две легла, баня и тоалетна.

Убежището е идеално за приключенски настроени пътешественици, които искат да излязат от шума и суетата на града и да почувстват природата в най-чистата й форма.Разположен до река между оризови полета, конструкцията му от бамбук също го прави устойчиво място за настаняване, което се застъпва за грижата за планетата.

Дневна на екологична бамбукова колиба в Бали Екологична бамбукова колиба в Бали

Кабината е разпределена на два етажа. Първият има малка всекидневна с напълно оборудвана кухня, зона за отдих с включен хамак, килер със сейф, баня и достъп до външен душ.

Салон с хамак в хижа Бали Кухня от бамбукова колиба в Бали Баня в бамбукова колиба в Бали Външен душ от бамбукова колиба в Бали Външен душ от бамбукова колиба в Бали

На втория етаж има голяма спалня с голямо легло и мрежа против комари и допълнително легло 140 см. Въпреки че най-впечатляващото е симпатичният кът за четене до прозореца, чудесно място за почивка между книги или, защо не?, свирене на инструмент.

Екологична бамбукова колиба в Бали Спалня Bali Bamboo Hut Кът за четене Bali Bamboo Hut

Но ако това не е достатъчно, благодарение на естествената вентилация на бамбука не са необходими вентилатори и климатик. И въпреки факта, че в кабината няма блиндирани врати, районът е много тих. Буколично, нали?

Резервирайте тук

Повече колиби по света

Дървена къща в Хемседал, Норвегия

Резервирайте

Вила в Ардмор, Ирландия

Резервирайте

Вила в Абърфелди, Великобритания

Резервирайте

Труло в Сан Микеле Салентино, Италия

Резервирайте

Популярна тема