Съвременна къща с арт ателие

Съвременна къща с арт ателие
Съвременна къща с арт ателие
Anonim

Как трябва да изглежда домът на един художник? Първата дума, която идва на ум е: творчески. Въпреки че, ако трябва да го усъвършенстваме допълнително, бихме казали, че това трябва да е място, което позволява на творчеството и въображението да се развиват, пространство, където художникът се чувства свободен. В случая с тази къща в Сиатъл, нейните собственици - художник и инженер - търсеха преди всичко съвременен дизайн, който да се вписва в архитектурата на квартала, с баланс между гледка към улицата и уединение, голям дози естествена светлина, силна връзка между интериор и екстериор, интериор в стил художествена галерия, където могат да покажат колекцията си, и крило за гости.

всекидневна със съвременен дизайн, отворена към вътрешния двор

По този начин всекидневната и трапезарията се простират до вътрешния двор, като същевременно предлагат дискретна гледка към улицата, създавайки усещането за контакт със света, но и в двете защитени вътре в дома.

трапезария със съвременен дизайн хол със съвременен дизайн съвременен дизайн хол с печка кухня с централен остров и дървени плотове кухня с централен остров и дървени плотове

Арт студиото, проектирано с тавани с двойна височина и катедрален таван, е прикрепено към общите части. Там двойката работи ръка за ръка, тя рисува картини, а той проектира уеб страници.

арт студио с двойна височина арт студио с двойна височина

Виждането на къщата от край до край се превърна в мантра за всички стаи. Така от главната спалня можете да видите японската градина и кухнята.

спалня, декорирана в бели и тюркоазени тонове баня, декорирана в дърво с тюркоазени плочки

Смес от полиран цимент, плочки и миртово дърво е използвана за подовете в цялата къща. Фасадата беше облицована с оцветен кедър.

самостоятелна баня с окачен шкаф за мивка, проектиран в дърво баня с душ кабина, тюркоазени плочки и полиран бетон и дървени подове

Двускатният покрив е в хармония с архитектурата на останалите къщи, включително градина на покрива, която допълнително подобрява връзките.

изглед към хола през прозорците

Къщата е завършена с подово отопление, устойчив зелен покрив и система, която събира дъждовна вода във вътрешния двор.

Популярна тема