Модерен апартамент с уважение към миналото

Модерен апартамент с уважение към миналото
Модерен апартамент с уважение към миналото
Anonim

Тази, която предстои да видите, не е просто някаква къща, тя е нова интерпретация на традиционната севилска архитектура, в която са използвани естествени материали като кирпич, циментова замазка или камък.

Това е апартамент, реновиран от архитекта Пабло Гомес от Rez Estudio, където пространствата са адаптирани към съвременните техники, като същевременно се запазва същността на тези материали. Проектът извърши цялостна реформа на разпределително, структурно и естетическо ниво, адаптирайки къщата към нуждите на клиента, който търсеше пространство, за да запази неприкосновеността на личния си живот и да се наслаждава на повече социални престои едновременно.Среди, които могат да се свързват и да гарантират независимост, когато е необходимо. Цел… Повече от постигнато!

отворена кухня с каменен полуостров и три ниски дървени табуретки
Осветлението е повърхностно монтирано чрез таванни аплици, в комбинация от регулируеми прожектори от Perfectoled и прожектори за тавани от марката ALG Systems.
За да се подобри навлизането на естествена светлина, плъзгащите се прозорци са проектирани да пасват в камерите на фасадната стена, позволявайки отворите да се отварят на 100%.
кухня с офис, декорирани с естествени материали и неутрални тонове

Подът на къщата е направен от непрекъсната смола, създавайки напълно гладък под без фуги. Този материал - перфектен за мокри зони - също беше използван в баните - както в полустени, така и в плотове и душове - и върху кухненския плот, осигурявайки непрекъснатост на пространството и подобрявайки връзката между хола, трапезарията и кухнята

отворена бяла кухня с полуостров
По време на целия проект се открояват подписи с Maisons du Monde, Zara Home, La Redoute, Kave Home, Tikamoon или Ferm Living.
офис с дървена маса и столове офис с дървена маса и столове и витрина със стъклени врати хол, декориран в неутрални тонове и естествени материали хол, декориран в неутрални тонове и естествени материали

Коридорът за достъп до основната спалня, с полукръгла извивка, още веднъж подчертава традиционния характер на къщата. Шкафовете по поръчка са произведени с огледални фронтове за подобряване на простора. Цялата дограма беше от бяло лакиран МДФ, с дръжки и дръжки в същия цвят.

спалня антре

Вътрешните стени и тавани бяха боядисани със замазка вместо обикновена боя, тъй като това е много издръжлив материал, който диша и добавя този традиционен характер и текстура към повърхността. Целта на използването на едно и също покритие върху тавани и стени беше да се постигне по-непрекъснато пространство.

спалня с ламперия като табла и дървени нощни шкафчета
Таблите са направени по мярка и са лакирани в бяло, с интегрирани електрически механизми.

Универсалните елементи на балкона, изработени от лакирана стомана, служат като пейка или маса и могат да се местят при необходимост.

балкон с вградена маса
Шкафовете за умивалници са направени по мярка с желязна конструкция и покритие от смола.
модерна баня с вграден душ, декорирана в ярко оранжево и бяло модерна баня с вграден душ, декорирана в ярко оранжево и бяло

Проект и информация: С любезното съдействие на Rez Studio

Този апартамент може да се наеме чрез управляващата компания Minty Host.

Популярна тема