Везната, която НЕ искате да имате у дома

Съдържание:

Везната, която НЕ искате да имате у дома
Везната, която НЕ искате да имате у дома
Anonim

Ако сте един от смелите, които са кликнали върху връзката, за да стигнат до тук, нашите най-искрени поздравления… Вие сте на прав път и сте преодолели фазата на отричане. Но ако има някакво облекчение по това време на годината, нормално е да сте с малко наднормено тегло.

Но освен да сте с наднормено тегло или не, ясно е, че да имате кантар у дома и редовно да проверявате теглото си не е само за най-дебелите. Новите цифрови везни с bluetooth ви помагат да поддържате лесен контрол върху здравето си.

Купете го тук €32,99 Amazon.es

Да, те не мълчат. В допълнение към вашето тегло, те измерват с голяма прецизност и вашия индекс на телесна маса, индекс на мазнини, основен метаболизъм, костна маса… и така нататък до 11 показателя.

RENPHO Дигитална везна за баня

Сегашните цифрови везни, като този, се свързват чрез Bluetooth с вашия мобилен телефон и синхронизират вашите здравни данни в неговото приложение.

Няма спасение приятели!

Но всичко за добра кауза… Нашето здраве. Продължете напред и се присъединете към врага: Поставете интелигентен кантар в живота си. В допълнение, с модерния дизайн на актуалните линии, те са още един декоративен елемент във вашата баня.

Още цифрови везни:

OMRON BF 511 - Везна за телесен състав

57, €95

Amazon.es

Fitbit Aria 2 Smart Wi-Fi кантар

126 €

Amazon.es

Мултифункционална интелигентна телесна везна iTeknic с Bluetooth

36, €99

Amazon.es

Nokia Body+ - Wi-Fi скала за телесен състав

99,95 €

Amazon.es

Популярна тема