Имате нужда и от тези нечупливи купи

Имате нужда и от тези нечупливи купи
Имате нужда и от тези нечупливи купи
Anonim

Във всяка кухня има купа с липсващо парче от единия ръб, пукнато или направо счупено и трябваше да я залепят обратно. Купите за закуска или супа са задължителни във всяка кухня, но когато ги подреждаме или ги мием в съдомиялната, рискуваме това да се случи на нас.

Досега, ако искахте купа, която няма да се счупи и е подходяща за деца, трябваше да я купите направена от пластмаса, отсега нататък имате още една опция, която също облича масата ви малко повече. Направихме откритие, което ще революционизира вашата кухня и то е, че в Amazon има някои купи, които са направени от нечуплив материалТова е влакното от пшенична слама, което също е леко и подходящо за хранителна употреба.

Чашите се предлагат в опаковка от 4, в различни цветове в пастелни нюанси,, които също не могат да бъдат по-актуални в момента. Те имат прост дизайн и са достатъчно дълбоки, за да са идеални за зърнени храни, салати, плодове, ориз, юфка, супи… Този нечуплив материал ги прави леки, здрави и издръжливи. Не се страхувайте да ги съхранявате подредени, за да спестите място, освен това са подходящи за съдомиялна машина, микровълнова печка и фурна.

снимка

КАКАПИ

6,99€

Нищо чудно, че тези купи са сред най-продаваните в Amazon, ние вече ги добавихме в количката, а вие?

15 Закуски, за да започнете деня в добро настроение

Популярна тема