Създайте по-топли пространства у дома, като осветявате с буркани като този

Създайте по-топли пространства у дома, като осветявате с буркани като този
Създайте по-топли пространства у дома, като осветявате с буркани като този
Anonim

Търсенето на по-уютен и топъл дом е тенденция повече от всякога. Сега, когато прекарваме повече часове в дома си, необходимостта да го направим по-удобен нараства, без да губим стила на нашата декорация. осветление играе много важна роля в създаването на по-приветливи пространства, ето защо е нещо, което не можем да приемем с лека ръка,

Грижата за осветлението в нашите стаи е ключова и освен основното осветление, което поставяме на тавана, има моменти, когато се изисква по-слаба светлина и тук светлините влизат в действие настолни или подови лампи и други форми на осветление.

Мислили ли сте да поставите светещи буркани? Освен че са тенденция, те много ви помагат да постигнете по-приветливо и апетитно пространство.

Те са идеалното решение да създадете перфектната среда във всекидневната за Netflix маратон през нощта, да прочетете книгата, която ви е пристрастила, докато лежите в леглото, преди да заспите, да вземете дълга вана пяна след напрегнат ден… Този начин на осветяване на вашите стаи влияе пряко върху настроението ви в тези ситуации и, за да ви помогнем, намерихме най-красивите осветителни буркани за по-малко от 5 евро. Имат флорални мотиви и златни детайли, друга тенденция, която се съчетава перфектно във всичките ви стаи.

снимка

4, €99

Популярна тема