Пролетни тенденции: Поставете цвят у дома

Пролетни тенденции: Поставете цвят у дома
Пролетни тенденции: Поставете цвят у дома
Anonim

Цветовата палитра, която използваме у дома, е символ на промяната. Пролетта идва, така че ще видим свежи тонове, които внушават спокойствие и оптимизъм. Следвайте деко тенденциите за 2021 г. и придайте на околната среда хроматично докосване.

Freepik Company ни предлага много мощен цветен манифест, идеален за декориране на нашите домове, въпреки че основната му цел е да ви помогне с хиляди безплатни графични ресурси, които могат да ви вдъхновят да дизайн на плакати или стенописи „направи си сам“, за да украсите спалня.

пролетни цветови тенденции цитрусова, земна и синя спалня, от la mallorquina
Това са цветовите палитри на 2021 г., според Freepik Company, идеални за посрещане на пролетта.

Екипът на Freepik иска да акцентира върху Pantone 2021, който включва Illuminating и Ultimate Gray, със съвпадащи цветове, които имат огромен потенциал в пролетния облик на нашите къщи. Тези три палитри ще ви харесат много, за да промените декорацията на къщата си.

Цитрус

Жълтите тонове, които предават позитивизъм, много енергия и оптимизъм,символ на сила и радост, изстрелът свежест, от който се нуждаем в избухването на пролетта.

пролетни цветови тенденции цитрусова, земна и синя спалня, от la mallorquina
Смееш ли? Настройте спалнята си с цитрусови нюанси.

Наситените цветове като магента, розово, оранжево се сливат с акценти в жълтото, които имат водеща роля при облеклото на къщата. Изберете тази палитра за текстил за тераса, възглавници за диван или декоративни елементи. Но защо не се осмелите да украсите с мебел?

цитрусови пролетни цветови тенденции, баня от laufen
Оставете слънцето да влезе във вашата баня с това предложение от фирма Laufen.

Теракота

Земните тонове са динамични и жизнени, идеални за декориране на спокойна среда, която ви кани да се насладите на спокойно пространство. Спалнята и всекидневната могат да имат теракотен цвят като обща нишка, както в мебелите, така и в текстила.

пролетни цветови тенденции цитрусова, земна и синя спалня, от la mallorquina
Този диван, в земен тон, е главният герой на всекидневната на PortobelloStreeet.es

По-точно Leroy Merlin обяви, че неговият цвят на годината 2021 е Lava 3, от гамата Luxens, нюанс с нюанси на корал, розово и оранжево. Това е палитра за всякакви терени, защото изглежда перфектно във всяка стая на къщата.

тенденции цветове пролет земен тон лава 3, в leroy merlin
Друга идея за декориране в земни тонове: боядисайте стените на хола с цвят Lava 3, в Leroy Merlin.

Синьо

Средиземноморието е нашият произход, а също и нашата дестинация, ето защо синевата на морето ни връща тишината и спокойствието.

тенденции цветове пролетно сини чаши, от много
Цветът трябва да достигне до всеки ъгъл на къщата. Намерете място за него в аксесоари или сервизи, като тези чаши, от Muy Mucho.

Декорирайте дома си със синьо, защото то се съчетава много добре с други нюанси благодарение на обширната си палитра и съчетанието му с прашно розовото е идеално Пролетта е идеалното време за оживяване на вратите навън, така че използвайте съдове и стъклария в нюанси на синьо, за да облечете масата на терасата.

пролетни цветови тенденции цитрусова, земна и синя спалня, от la mallorquina
Климатът ни позволява да се храним навън, добавяме стил чрез смесване на земни тонове и блус. Всичко в La Redoute Interieurs.

Повече информация: Freepik Company.

Популярна тема