Красивата баня на селска къща

Съдържание:

Красивата баня на селска къща
Красивата баня на селска къща
Anonim

Дизайнерката Gesa Hansen, която си сътрудничи с фирмата Villeroy & Boch, създавайки цветови концепции за мивки и кухненски мивки, избра да придаде на банята си двуцветно докосване на бяло и синьо, за да придаде на новото пространство класически вид, елегантен и вечен.

ДЕКОРАТИВНИ КЛЮЧОВЕ

В селски къщи или реновирани сгради банята в ретро стил се вписва перфектно. Дизайните на кранове и тоалетни, които пресъздават оригинални модели, съчетават функционалност и красота.

В този случай бяха избрани мивките модел Hommage и овалната вана Cetus, и двете от Villeroy & Boch, които имат класически дизайн, който се вписва перфектно в къщата.

ремонтирана баня
УМИВАЛНИЦИ

Духът на 19-ти век, който определя къщата, присъства много в тази баня с величествен вид. Класическо пространство, в което за разлика от него са заложени функционални мебели с прави линии; като пример, рафтът за книги.

рафт за баня
Рафт, проектиран от самата Геза Хансен.

До рафта е поставено бидето, последвано от овална вана, в която дизайнерката си почива, а децата й се забавляват. В горната част на стената, облицована с бели ламели, щедра закачалка за портманта се използва за окачване на кърпи и халати.

За да се защити поверителността на тоалетните, без да се нарушава естествената светлина, бяха направени ниски стени с рафтове без гръб, които също са много полезни за съхранение.

селска баня
Вана Cetus от Villeroy & Boch.

Винтидж кранове

Подобно на мивките и бидетата, смесителите за вана се открояват със своя ретро дизайн с извити форми и дръжки с перки. Мраморен поднос, за да оставите сапуните, лежи в горната част на ваната, докато в краката има свещници и вази.

Ремонтирана баня: вана
ТАВА
план за баня

ТОАЛЕТНА. За да бъде престоят в банята по-комфортен и да се улесни използването й от повече от един човек, бяха поставени две еднакви умивалници, вградени в устойчив и лек плот. Под тях е подреден рафт за организиране на кошници с козметика и кърпи.

BAÑERA. Под прозореца и точно пред входната врата е монтирана ваната, която заема цялата стена и от която можете да се наслаждавате на пейзажа, докато си поемате релаксираща вана с мехурчета.

СЪХРАНЕНИЕ. Ниска стена с рафтове без гръб предпазва уединението на тоалетните, които благодарение на този елемент са скрити от погледа от вратата за достъп до банята.

Части за имитация на романтичния стил на банята

Нанесете стена с мини глобус

Дизайнът му ви връща към 20-те години на 20-ти век. Мини глобус за стена, от хром и ръчно духано стъкло, от www.originalbtc.com (€342).

декоративна кошница

Искате ли да бъде видяна вътре или не? Кошницата от морска трева Flådis на Ikea се разгъва или сгъва, както желаете (€10).

Grosfillex

Покрийте стените на банята с дърво, за да й придадете топлина. PVC фриз с покритие от ирландски дъб, от фирмата Grosfillex (24,07 €/м2).

Смесител Allure с хромирано покритие от Grohe

С плосък лост или двойно перо като този уникален модел кран. Смесител за мивка Grohe Allure в хромирано покритие (€807).

стъклена ретро кутия

Използвайте го като кутия за бижута или за съхранение на дискове за премахване на грим. Ретро стъклена кутия (15,91 евро); от www.blackvelvetstudio.com

Полувграден умивалник за плот The Gap, от Roca

Бялото все още е цар и дизайнът е смекчен. Полувграден умивалник за плот Gap от Roca (77,44 €/без кран).

Сапунерка Primark

Текстурите, които не са това, което изглеждат, са популярни… Сапунерка с ефект на камък от колекцията Botánica, от Primark (€4).

ремонтирана баня

Наличието на такъв под ръка е от съществено значение за вашите релаксиращи сесии.

Ароматизирана свещ от соев восък, на www.aromasdeibiza.es (€19,95).

изкуствено висящо растение

Декорирайте с растения и банята; този на изображението, изкуствен и за окачване, е от колекцията Botánica, от Primark (€4).

Neroli Pur Eden Eau de Cologne

Отпуснете се с етеричните масла от портокал и пачули. Одеколон Néroli Pur Eden, в продажба в Carrefour (€10/250 ml).

Популярна тема