Двойна детска спалня с кът за игра

Двойна детска спалня с кът за игра
Двойна детска спалня с кът за игра
Anonim

В тази весела спалня за две сестри има място за всичко. Благодарение на успешното обновяване е създадено многофункционално пространство… Чисто и красиво!

Ремонтът на тази детска спалня послужи за умножаване на пространството като с магия. Там, където имаше едно легло, сега има две и е поставен кът за игра. Освен това има повече светлина и стаята е пълна с радост.

Преди: стая с мебели от тъмно дърво

детска спалня с влак двуетажни легла преди и след

След: весело и светло

детска спалня с влак двуетажни легла преди и след

Оформление, което максимизира пространството. Поставянето на леглата в „L“форма е фантастична идея, за да се възползвате максимално от наличните метри. Освен това долното легло не е избутано чак до задната стена, така че таблата не е под горното легло и е по-удобно. За да се възползва от празнината, която остава, е монтиран рафт, който се адаптира към него и е украсен с кошници за книги, играчки, картини и др.

Новата спалня, с мебели от La Redoute и изработена по мярка от Pia Capdevila. Текстил и възглавници, от Textura, и мечешки и зелени килими, от Piccolo Mondo и Maisons du Monde.
детска спалня с влак двуетажни легла преди и след

Независими зони. Плъзгаща се врата разделя повърхността на две зони, една за почивка, а другата за учене и игри. Вратата има четири крила, решение, което ви позволява да се насладите на по-голяма ширина на преминаване, отколкото при други конвенционални плъзгащи се врати. Тази „мобилна“преградна система е създадена, за да адаптира стаята в бъдеще към две отделни спални с обща баня. Отзад все още има самостоятелна баня с душ, мивка и тоалетна.

Декоративни ключове

  • Тапет. Стените, където са разположени леглата, са покрити с много семпъл тапет, за да се разграничи цялата зона за почивка от останалите, боядисани в светъл и гладък цвят цвят.
  • Розово и бяло. Беше решено да се даде предимство на розовия цвят, комбиниран с бяло и с малки нотки на ментово зелено, което добавя свежест и контраст към светлото пространство.
  • Текстил, който се съчетава. Спалното бельо, възглавничките, килимът, с различни щампи и тонове - райета, точки и др. - нарушават симетричните линии на декорацията и добавете движение.

Изпълнение на Пиа Капдевила.

Популярна тема