Къщата на Андреа, селски и с панорамна гледка към провинцията

Къщата на Андреа, селски и с панорамна гледка към провинцията
Къщата на Андреа, селски и с панорамна гледка към провинцията
Anonim

Селската къща на нашата читателка Андреа е в Barberà de la Conca, красив град в Тарагона, разположен на хълм, от който можете да се насладите на великолепна гледка към целия регион. Въпреки че рехабилитацията не можа да бъде завършена поради пандемията, цялата всекидневна, кухнята, антрето и на първия етаж спалнята и основната баня бяха реновирани по проект на португалски интериорен дизайнер: João Пауло Асунсао.

Конструкцията се намира в градската зона и разполага с около 200 м2, разпределени на четири етажа, които са развити основно в дължина.В момента мазето има открито пространство с височина около 4 метра, което в бъдеще ще се използва за създаване на самостоятелно таванско помещение.

На етажа на нивото на улицата са антрето - където се откроява решетка със задно осветяване, която дава светлина на пространството -, тоалетна, кухня - в коридор, който предишните собственици не са използвали за никаква функция специфични- и накрая, всекидневната, с голям L-образен диван и достъп до една от терасите с панорамна гледка.

селска зала селска зала селска отворена кухня с жълти шкафове и плочки
Кухнята е от Fustes Gilabert, а плотът е от Cocinas TPC.
селска кухня селски хол в неутрални тонове с бели стени и таван селски хол с тераса и панорамна гледка кът за закуска до врати, водещи към тераса
До плъзгащите се врати е проектиран сладък кът за закуска.

На първия етаж намираме основната спалня с вградена рамка за легло и странични маси, голяма тераса от около 30 м2, основна баня и пространство, което скоро ще се превърне в съблекалня.Обиколката завършва на втория етаж, с две стаи за гости и друга баня, която все още не е ремонтирана, въпреки че декораторът вече има готов и одобрен проект.

Тъй като мебелите са направени, няма подпис за споменаване освен Жоао Пауло Асунсао. Всъщност повечето части и декоративни предмети идват от антични пазари и Wallapop.

рустик спалня в бяло с табла от влакна бяла селска спалня с двойна дървена врата
селска дървена пейка със закачалка

Популярна тема