Как да изберем правилното барбекю

Съдържание:

Как да изберем правилното барбекю
Как да изберем правилното барбекю
Anonim

Когато избираме барбекю, първото нещо, което трябва да вземем предвид е пространството, което имаме на терасата или градината си и въз основа на това да решим дали искаме работа или закупен.

РАБОТА БАРБЕКЮ

Ако имаме голяма градина и имаме бюджет за нея, можем да се спрем на вградено барбекю, което ще придаде на дома ни по-селски вид.

Може да бъде от два типа:

- Въглища: това е традиционното барбекю и най-добрият вариант да се насладите на традиционните барбекюта.

- Модулно: това е най-подходящият тип барбекю, когато пространството е ограничено. Освен това по този начин ще имаме възможността да изберем неговия дизайн и структура по наш вкус, тъй като той е изграден от различни модули: пейка, чекмедже, рафтове и др.

ПРЕНОСИМО БАРБЕКЮ

В случай, че пространството ни е ограничено, без съмнение най-удобно е да се спрем на този вид барбекю; те са най-евтините, могат да се съхраняват навсякъде в къщата и са лесно преносими до други места.

Метални или дървени, заемат повърхност от 50 cm височина и около 40 cm ширина, приблизително, и имат тегло от около 50 Kg.

Има различни видове:

- Дървени въглища: това е най-избираната опция от мнозинството, тъй като, когато въгленът достигне високи температури, храната се готви по-добре и придобиват много интензивен вкус. Имайте предвид, че подготовката отнема повече време от другите видове барбекюта и че успехът зависи от точката на готвене на дървените въглища. Тези видове барбекюта са идеални за малки места Но недостатъкът е, че те генерират най-много дим.

Подкатегория на този тип барбекю е кръгло барбекю с котел: смесица от традиционно барбекю на дървени въглища и кухо барбекю на дървени въглища. Основното му предимство е, че могат да се готвят по-големи меса, тъй като работи като фурна с горещ въздух.

- Електрически: Те са практични и леки и основното им предимство е, че генерират малко дим, така че могат да се използват както както на закрито, така и на открито, като е идеалният вариант за балкони или малки тераси.С лесна работа и бързо стартиране, те са лесни за поддръжка и лесни за почистване. Те разполагат с лят алуминиев капак и купа.

- Газ: въпреки че размерите им са по-големи от останалите, те са най-подходящи за тези, които нямат много представа от барбекюта и имат предимствата на електрическите барбекюта (бързо и лесно боравене и нисък дим) и са перфектни заради своята здравина и надеждност Сред предимствата им е, чедостига високи температури и позволява едновременното приготвяне на повече храна, което го прави най-препоръчителната опция за големи тържества.

Най-добрите барбекюта и аксесоари, за да бъдете кралете на пикника

барбекю на дървени въглища

Tepro

135, 35 $

електрическо барбекю

Cecotec

52, 62 €

Газово барбекю с 4 котлона

Nok

4,00 €

Сандък за барбекю със скара

IMEX THE FOX

134, 56 €

пушач пушач

Английският двор

€99,00

преносимо барбекю

Gentleman's Hardware

92, 83 $

Плот със скара на дървени въглища

Sauvic

63, 74 €

Газ и работен плот

Weber

399,00 €

Комплект за самозапалване на камина и барбекю

Weber

900,00 €

Интелигентен термометър за месо с дистанционно управление

victagen

запалка за барбекю

Clatronic

26, €78

Комплект прибори (20 части)

Fixget

19,99 €

четка за почистване на скара

LE CREUSET

€48,00

Прибори за барбекю 3бр GRILLTIDER

IKEA

5,00 €

Популярна тема