Четири кухни с индивидуалност Какъв е вашият стил?

Четири кухни с индивидуалност Какъв е вашият стил?
Четири кухни с индивидуалност Какъв е вашият стил?
Anonim

Преди да започнем, ще ви помолим да разгледате собствената си кухня. Да, да… Хайде, ставай и гледай навън. Сега помислете честно Имате ли кухнята, която заслужавате?

Сега можем да продължим. По-долу ви показваме 4 примера за кухни, декорирани в различни стилове и с предложения за аксесоари и кухненски съдове, които ще ви помогнат да имитирате стила, без да се налагате на много реформи.

1. АКТУАЛИЗИРАНА КУХНЯ В ИНДУСТРИАЛЕН СТИЛ

кухня в провинциален стил в лимонено зелено и шам фъстък
КЪМ БОГАТИЯТ ЛИМОН! Щорите, от English Blinds, добавят много млад цитрусов тон. Те не само предпазват от слънцето, те са един от диференциращите елементи. Ако повърхността го позволява, кухненският остров е идеален като допълнително работно пространство

Мебели с две покрития. Те осигуряват индустриален стил, в който са смесени "времената": съвременни шкафове в матово бяло и други с ретро линии, като масата и столовете съответно с изветряло дърво и зелено.

Лимоново зелено и шамфъстък. Мазките на четката в два тона, единият кисел и другият интензивен, изпълват пространството с жизненост и лятна свежест.

Добро осветление. Вдлъбнати точки в тавана осигуряват общо осветление. Директният се дава от лампите в редица на работната повърхност.

2. КУХНЯ С НЕО-КЪНТРИ ПРИВУСЪТ

Кухня в нео-селски стил
В ЦВЯТ КРЕМ. Мебелите в "U" не са потискащи благодарение на избрания тон и освен това се съчетават с дървото.Десенът на щората на English Blind придава колорит на кухня със "спокойна" палитра.йени

Подреждане в "U". Мебелите, подредени по този начин, правят работния триъгълник между зоната на мивката, зоната за приготвяне и зоната за готвене много удобна.

Изгодно съхранение. Горните и долните шкафове предлагат много място и се адаптират към наличното пространство. Много практично, като рафта в горния ъгъл или вертикалната поставка за бутилки.

Дърво и червено. Шкафове в кремав цвят със супер топъл дървен плот напомнят провинциален декор. Те оживяват с червени искри, като лампи или саксии.

3. КУХНЯ В НЕВРЕМЕНЕН СТИЛ

Кухня във вечен стил
ВЕНЕЦИАНСКИ. Този тип дървени щори са перфектни за регулиране на количеството светлина и нейното филтриране. В черно и бяло, външният вид на тази кухня, от Leroy Merlin, пасва на всякакъв вид декорация.

Изчистени и семпли линии. Избраните мебели не излизат от мода, с формовани врати и в светъл цвят, за да внесат светлина в кухнята.

Съвременен под. Имитира дървен под, в който се редуват бели, сиви, състарени парчета… Независимо дали изберете винилови дъски или керамични плочки, тези подове са красиви и лесни за почистване и поддържам.

Фурна и плот в контраст. Черната рамка на първата, антрацитното сиво на втората и дръжките постигат ефектен контраст.

4. КУХНЯ С МНОГО ЦВЯТ

зелена кухня
ПРЕКЪСНАТ ЕТАЖ. Същото е в тази кухня и съседната стая: ресурс, който интегрира и разширява и двете пространства. Красивото зелено е един от отличителните белези на кухнята с аквамарин Delinia siena, от Leroy Merlin.

Отворено към всекидневната. Разположението на мебелите улеснява комуникацията между средите. Модулът за готвене маркира "границата": много е удобно да разговаряте със семейството, докато готвите.

Припокриващи се шкафове. Горните са поставени "в кула" върху долните, вместо да висят. Освен това не всички са с еднакъв размер, което прави пространството много динамично.

Стъклени витрини. С вътрешна светлина те са осеяни с конзолни рафтове. Прозрачните врати и рафтове придават усещане за лекота и модерност.

Популярна тема