Все още нямате хималайска лампа?

Съдържание:

Все още нямате хималайска лампа?
Все още нямате хималайска лампа?
Anonim

Тя е безпогрешна, нейният цвят между прашно розово и корал прави хималайската сол истински обект на желание. Но ако техните кулинарни качества вече са били невероятни сами по себе си, когато разберете какво могат да направят във формат на лампа, ще бъдете напълно изумени…

Не пропускайте: ПРЕВЪРНЕТЕ ГРАДИНАТА СИ В ИДЕАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО ЗА МЕДИТАЦИЯ

А е, че лампите от хималайска сол са много модерни напоследък и причината не е само естетическа. Изглежда, че едно от предимствата на този ценен предмет в спалнята е отрицателната йонизация на въздуха.

С други думи, вълните, излъчвани от мобилните телефони, рутера или дори замърсяването, се балансират благодарение на отрицателните йони, изхвърлени от солта, и по този начин околната среда става по-здравословна. В допълнение, чрез подобряване на качеството на въздуха, симптомите на астма също намаляват.

Научната основа за това вярване се крие в хигроскопичния капацитет на солта, който привлича водни молекули, които се движат във въздуха, пренасяйки бактерии и замърсители.

Смеете ли да си купите лампа от хималайска сол? Моля, имайте предвид, че за да бъде продуктът 100% оригинален, той трябва да посочи произхода си: мина Khewra в област Jhelum, Пакистан.

лампи от хималайска сол

Лампа от хималайска сол

19, €90 на Amazon.

Купете

Лампа от хималайска сол във формата на луна

36, €80 на Amazon.

Купете

Свещи от хималайска сол

9, €90 на Amazon.

Купете

лампа от хималайска сол във формата на купа

39. €80 на Amazon.

Купете

Популярна тема