Съвети за почистване, за да се подготвите за Коледа

Съдържание:

Съвети за почистване, за да се подготвите за Коледа
Съвети за почистване, за да се подготвите за Коледа
Anonim

Кухнята е готова за големи поводи

Фурна. Направете го безупречно след сочно печене, като смесите половин чаша сода за хляб с няколко супени лъжици вода, за да образувате паста. С тази маса се покрива вътрешността на уреда и се оставя да престои около 12 часа. Почистете с кърпа с вода, докато се премахнат всички следи.

Хладилник. Преди празниците го изпразнете и почистете. Ако има лоши миризми, ръководството за лесно почистване на OCU ни предлага да минем с кърпа с бикарбонат. Не забравяйте да почистите старателно гумите на вратите с оцет, където се натрупват най-много гъбички.

Керамични или индукционни. Омекотете упоритите петна, като ги намокрите с няколко капки лимон и ги оставите да престоят 2-3 минути. И в края на празниците го избършете с оцет, за да заблести.

Баните са дезинфекцирани

модерни бани зелени мивки
Атмосфера от Villeroy & Boch.

Организацията на потребителите и потребителите, препоръчва ежедневно почистване на банята, като изберете продукти, подходящи за твърдостта на водата във вашия дом. За огледалата смесете топла вода, препарат за миене на съдове и амоняк и подсушете с вестник.

Малки злополуки

кът за релакс с чаша чай
Ambience, от GreenGate.

Ако разлеете малко чай или кафе върху дреха, OCU ни съветва да изплакнем с топла вода, да я накиснем във вода, също топла, с перкарбонат и да изперем както обикновено в пералнята. йени

Домашни средства: Ако вашите сребърни предмети имат петна, ръководството за лесно почистване предлага да ги увиете в алуминиево фолио и да ги потопите в гореща вода с фина сол, да ги извадите и да изсъхне.

SD Ръководството на
OCU Лесно почистване ни предлага ключовете, за да направим дома си да изглежда перфектно по време на тези празници, за да посрещнем нашите приятели и семейство.

OCU в своето ръководство за лесно почистване ни предлага ефикасни и бързи решения за домакинска работа, като ни показва правилното използване на почистващи продукти и страхотни идеи за премахване на най-трудните петна. Можете да получите вашето копие безплатно, като се обадите на безплатен телефон 900 907 478.

Популярна тема