Все още не знаете какво е биохакинг?

Все още не знаете какво е биохакинг?
Все още не знаете какво е биохакинг?
Anonim

През 2015 г. биохимичният изследовател Габриел Личина инжектира хлор e6 в очите му. Резултатът? В продължение на шест часа той можеше да вижда в тъмното на разстояние до 50 метра.

Преживяването може да ви звучи като научна фантастика и отчасти е така. Защото биохакерството се състои, нищо повече и нищо по-малко, от използване на технология за подобряване на възможностите на тялото и ума, например чрез генетични модификации.И това е напълно експериментална алтернатива.

Въпреки това, вече има някои процедури, с които жените могат да флиртуват безопасно. Ще ви кажем какви са те!

Жена, носеща умни очила

МОНИТОРИРАНЕ НА ВАШИТЕ НИВА НА ГЛЮКОЗА

До този момент във филма всички знаем, че захарта и здравето не са идеалната двойка. Но също така, според д-р Моли Малуф, много жени с хормонални проблеми също имат проблеми с кръвната захар Поради тази причина лекарят използва монитор за глюкоза, наречен Abbott Free Pro, идеален за откриване, наред с други, на заболявания като преддиабет. Най-добрият начин да го използвате? Два часа след хранене и след събуждане

КОНТРОЛИРАЙТЕ ВАШИЯ МЕНСТРУАЛЕН ЦИКЪЛ

Какво бихте си помислили, ако ви кажем, че менструалната кръв може да се използва за ранно откриване на заболявания като депресия, сърдечно-съдови заболявания и репродуктивни проблеми? Поне така казва Анна Виляреал, предприемач и основател на LifeStory He alth.

Но докато лекарката е потопена в изследванията си, тя силно препоръчва използването на устройства за проследяване на цикъла, като начин да разберем тялото си и да сме наясно, ако нещо не е наредВ допълнение, този тип метод е много полезен по отношение на спортните постижения, тъй като не е същото да тренирате, когато телесната ви температура е по-висока.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ХРАНЕНИЕ

Няма съмнение, че смартфоните революционизираха начина ни на живот. А здравето е една от областите, в които са най-успешни. Например, използването на приложение за следене на хранителния ви прием и тегло е страхотна идея за всички вас, които сте заседнали на диети, но също така ще ви помогне да сте наясно с вашите хранителни навици.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДРЕХИ ЗА ПОДОБРАНЕ НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Може да звучи глупаво, но изобщо не е. И това е, че жените са склонни да страдат от повече храносмилателни проблеми от мъжете Ето защо Марта Тейлър, основател на Living Limitlessly, съветва носенето на широки дрехи, тъй като притискането на органи може причиняват киселини, стомашен рефлукс и дори лошо храносмилане (да не говорим за непоносима болка…).

БРОЙ СТЪПКИ

Ако сте от онези, които работят до късно и никога не намират време да отидат на фитнес, приложение, което измерва ежедневните ви крачки, ще ви бъде полезно, за да ви приведе във форма, и на всичкото отгоре дори няма да забележите! Просто трябва да промените някаква рутина, като например ходене пеша вместо колата или качване по стълбите вместо използване на асансьора. Лесно, нали?

Популярна тема