Каня те на моето парти

Съдържание:

Каня те на моето парти
Каня те на моето парти
Anonim

На първо място трябва да се съобразявате с мнението и вкусовете на вашите деца, те вече са пораснали и са достатъчно големи, за да дадат своето мнение. Нека каже как би искал да бъде, колко хора иска да покани… определете границите и решете всичко заедно.

Покани. Когато знаете броя на присъстващите, оставете той да изпрати поканата по телефона, WhatsApp или Facebook. Първо, оставете темата за графиците затворена, особено времето на края на партито.

Тема. Може да са костюми или да изберете конкретна тема.Ако искате да ви е по-евтино, можете да декорирате с два или три цвята. Купете кухненски прибори и декорации и ги комбинирайте помежду си. Използвайте чинии, тави и чаши за еднократна употреба и пластмасови чинии и тави. Ще ви бъде по-лесно да почиствате.

Място. Ограничете част от къщата и разделете това пространство на различни зони: зона за танци, друга за храна и напитки. Поставете добре обозначени контейнери за боклук. Музиката е от съществено значение. Осигурете им необходимото за добър звук. Висококачествени високоговорители или усилватели и не се опитвайте сами да подготвите музикалния микс. Оставете го от неговия акаунт или от неговите приятели.

Бъдете проактивни,предупредете всички съседи за празнуването, те ще проявят повече разбиране, ако бъдат предупредени. Гледайте от разстояние, бъдете толерантни, не забравяйте, че е тийнейджърско парти.

младежка парти маса

Що се отнася до напитките,не можете да пропуснете всички видове безалкохолни напитки и сокове, както и малко бутилирана вода. Изненадайте ги и пригответе безалкохолен коктейл, като пиня колада или мохито и гранита. Не забравяйте да използвате чаши и чаши за еднократна употреба.

Не правете усилия да готвите или да купувате много сложни ястия, изберете закуски: пици, сандвичи, хамбургери и някои тортили. И не забравяйте класическия чипс и пуканки. Запазете място за поставяне на бонбони и контейнери с лакомства. Какво ще кажете за поставка за кексчета?

стойка за кексчета

Тази регулируема кула има капацитет да побере 25 кексчета, а долната тава може да се напълни със сладки, 24, 70 €, от Wilson, в María Lunarillos.

Детайли за партито:

Стъклени бутилки

11, 65 €/cu, от Excelsa, на Amazon.es.

Цветни капсули за кексчета

100 единици, 9, 90 €, от Мери Мери, в La Fiesta de Olivia.

дървени прибори за хранене

18, 95 €, от Мери Мери, в María Lunarillos.

Свещник

19, 99 €, от Muy Mucho.

картонени чинии

Пастелни тонове със златна облицовка, 7, 50 €/8 бр., от Meri Meri, в La Fiesta de Olivia.

Чаен комплект

В пастелни тонове, модел Ratona: чайник, 70, €, и чаши, 18 €/cu, от Tánata.

Купичка за слагане на мезетата

17, 90 €, от Bloomingville, в MIV Interiors.

Венец

Придайте му коледна нотка с този гирлянд, 9, 99 €, от Casa.

Маса с дървени крака

Няма нужда да слагате покривка, тя се украсява сама. Маса с дървени крака и бял плот, 179 €, от Casa.

Дъска за сирене

Дървена дъска с ножове за различни видове сирена, 59, 99 €, от La Redoute Interieurs.

Популярна тема