Малък, но много добре използван

Съдържание:

Малък, но много добре използван
Малък, но много добре използван
Anonim

Стандартният апартамент може да се превърне в уникално пространство. Това е изпълнено с добри решения за разпределение, които правят квадратните метри и светлината печеливши, както и брилянтни и същевременно евтини декоративни идеи. Къщата на Давид и Ракел, нейните собственици, е пример за модерен и функционален дом, но съвместим със супер уютен интериор. Това е, което искаха и целта беше повече от изпълнена.

Малък апартамент: ПРИЕМНИК
ВЪЗОБРАЗИТЕЛНА АНТРА. Във входното антре базовата част от лак сьомга добавя весел блясък и е много практична като място за съхранение; Това е моделът LAU, от Treku. Върху него свети светлинна кутия и огледало от House Doctor. Висящата лампа от Liderlamp .

Къща с отворена концепция

За да се възползват от пълния потенциал на къщата, те възложиха проекта за рехабилитация и декорация на компанията Acana Interiorismo (www.acanainteriorismo.com), която промени разпределението, като предложи свързана повърхност.

Малък апартамент: ДНЕВНА
ПОРАЗИТЕЛЕН КОНТРАСТ ВЪВ ДНЕВНАТА. Цветовете в хола създават мощен и модерен фон: синият е килимът KP, който се съчетава със стената.Белият диван е придружен от два квадратни пуфа в весела горчица, всички от Frajumar. Персонализирано огледало с черна рамка от ковано желязо от Keiblair и каскаден полилей украсяват ъгъла .
Малък апартамент: ДНЕВНА
ТАПЕТИ И БОЯ. За да подчертае и придаде уместност на всекидневната зона, тя е декорирана с тапет Concrete Cire от Tres Tintas. Резултатът симулира голяма абстрактна картина, върху която изглеждат ценни апликации. Мебелите са от Dica, а декоративните предмети са от Ikea .

Обществените части - всекидневна и кухня - са свързани чрез голям отвор, който предлага простор и позволява на светлината да преминава от единия край до другия. Бар за закуска и черен под, който нарушава непрекъснатостта на настилката и ограничава кухнята, визуално разделя двете среди.

Избор на цвят

В къщата преобладават студени и трезви тонове, но добре подправени с мощни

топло. Черно, синьо, златно… е палитрата, избрана от собствениците. Всекидневната е декорирана в синьо, което, за разлика от горчичните тонове в аксесоари като пуфове, е много елегантно. В залата мебел от цвят на сьомга заедно с черна лампа с метална конструкция съставляват оригиналното писмо за представяне на къщата. Трапезарията е преходната зона между хола и кухнята - изцяло бяла - и е решена чрез комбиниране на столове в този цвят и други в тон на светло дърво с тъмна маса, което води до пространство

много актуално.

Малък апартамент: ТРАПЕЗАРИЯ
МНОГО МОДЕРНА ТРАПЕЗАРИЯ . Трапезарията съчетава един и същ дизайн на стол в две различни покрития, към които е добавен този на масата - в тъмно дърво - което прави по-динамичен комплект.Осветява го стилна балонена лампа. Натюрморт от вази. Те се носят в групи от две или три и в различни цветове и форми, като тези от House Doctor.
малка плоска отворена кухня с бар
ОТКРИТА КУХНЯ С БАР . Композиция от модули Milano 45 в цвят порцелан на Dica оформя компактен фронт на шкафове без дръжки. Този комплект интегрира хладилник AEG и домакински уреди от De Dietrich. Барплотът за закуска разделя кухнята и всекидневната и е осветен с редица лампи на фирмата IconsCorner. За пода е избрана тъмна керамика, която да дефинира кухнята. Модел Tectonic Anthracite, от Saloni.

В частни зони, като спалнята, е направен опит да се запази приемственост с останалата част от къщата, въпреки че в нея е създадена скоба на спокойствие и спокойствие.Убежище за почивка. Всъщност леглото е звездният елемент и за да подчертае красивата табла, тази стена беше покрита с тапети в бели тонове. Това покритие е използвано и в хола за лесно постигане на впечатляващи ефекти… и те са постигнати без съмнение!

Малък апартамент: СПАЛНЯ
В СПАЛНЯТА, SERENOS AZULES. Леглото е главният герой, със своята табла от изкуствена кожа с шеврони, изработена от Pedro Macías Upholstery. Отличава се на фона на белия тапет Lena White, на Khroma. Простата таванна лампа предлага светлина за четене и е от фирмата Aromas. Оригинално стълбище от ковано желязо, от Keiblair, действа като маса-библиотека и излага предмети, като бели кактуси. До него скрин AM допълва обзавеждането .
Малък апартамент: БАНЯ
МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ В БАНЯТА. Този просторен шкаф с чекмеджета и уникален дизайн съхранява всичко необходимо в банята. Той е от Dica, модел Milano 45, в циментово и опушено сиво, а стенните кранове са от Tres. Огледалото е с подсветка .

Лампи… Ярки

Що се отнася до индустриалния стил, който Дейвид и Ракел искаха, той беше зададен не само благодарение на цветовата палитра, но и на мебелите от метал и желязо, като библиотеката в спалнята или табуретките или лампите, които осветяват барът кухнята. Тези и останалите в къщата, с красиви скулптурни форми, от фирми като Creative Cables and Aromas (в хола и трапезарията), Liderlamp, IconsCorner и др. Естетически елемент от първа поръчка в този млад дом, толкова топъл, гостоприемен и красив.

КОПИРАЙТЕ СТИЛА НА КЪЩАТА:

КВАДРАТЕН ЖЪЛТ ПУФ

121 €

Пуф Наска, в цвят горчица, от Kave Home.

Ваза във формата на един размер, стъкло

20, €45

Смесвайте размери и цветове. Вази House Doctor.

Таванна лампа от метален прът

33, €49

Металните дръжки добавят нотка на индустриален шик.

Комплект аксесоари за баня

21, €38

Комплект с 3 керамични части от Zeller.

План на къщата

Няма пропилян ъгъл благодарение на план от свързани пространства, който се възползва от наличните метри и светлина. Преминаването между тях е течно и много удобно: къщата изглежда много по-голяма с това разпределение, отколкото е в действителност. Страхотно!

Малък апартамент: АПАРАТ
ПЛАТ

Популярна тема