Търсите селско настаняване за празниците?

Съдържание:

Търсите селско настаняване за празниците?
Търсите селско настаняване за празниците?
Anonim

Появата на COVID-19 коренно промени плановете ни за ваканция за това лято. С оглед на ситуацията много семейства и двойки избраха селски туризъм като начин да се предпазят от възможни инфекции, но и да се откъснат от стреса на града, причинен до голяма степен от задържане, което преживяхме преди няколко месеца.

И вие също ли мислите да стегнете раницата си и да се отправите към очарователно малко градче? Е, на път сте да откриете място за настаняване, което е не само сред природата, но е и устойчиво.

Разположен в наварския съвет на Иберо, в Чендеа де Олза, Passivetxea 1 и 2 е представен като убежище за пътници, които се нуждаят от пълно прекъсване.

селска каменна къща

На около 4 километра от мястото за настаняване са Peñas de Etxauri (идеални за любителите на катеренето и планините). Ако предпочитате, можете също да направите обиколка на Bodegas Otazu с включено вино или да откриете тайните на пещерата Mendukilo. Ще бъде за планове за забавление!

Но да се заемем с работата. Тоест: настаняване. Защо казваме, че е устойчив и в какво точно се състои? Хотел ли е или селска къща?

селска трапезария с мебели от борово дърво

Passivescape се определя като концепция за устойчив туризъм и дизайн, с две рехабилитирани къщи за селски туризъм и сертифицирани по стандарта Passivhaus. Конструктивният му дизайн му позволява да предлага максимално използване на енергия с минимално въздействие върху околната среда, като същевременно осигурява особено здравословни пространства по време на пандемия: неговата постоянна вентилационна система, оборудвана с филтри, гарантира здравословен въздух по всяко време, което насърчава висок комфорт. Страхотно, нали?

спалня с дървени мебели и собствена баня

От друга страна, интериорът му е завършен с естествени, рециклирани и устойчиви материали и елементи, които отразяват духа на проекта.

Всичко това е резултат от работата на архитектурното студио BOA Arquitectos, както и на компанията, която управлява къщите: Sugea Home.

PASSIV ETXEA 1

селски хол с мебели от борово дърво

Първата къща е разположена на изток и може да побере до 14 души благодарение на своите 7 спални със самостоятелни бани, всекидневни и кухня. Ако е необходимо да се резервират и двете къщи, трябва да знаете, че те комуникират през всекидневните, през блиндирана врата с ключалка.

кухня с дървени мебели и под с хидравлични мозайки

Къщата е облицована с борова дървесина и е разпределена на три етажа: приземен етаж с гараж, многофункционална стая и антре; и два други етажа, където са подредени останалите стаи, всяка със самостоятелна баня.

селска трапезария, декорирана с борова дървесина

PASSIV ETXEA 2

Северната къща има бетонна конструкция и може да побере до 12 души благодарение на своите 6 спални със самостоятелни бани, всекидневни и кухня.

всекидневна отворена към кухня декорирана с борова дървесина интегрирана баня в спалнята

Също така е на три етажа: приземен етаж с гараж, антре и спалня с баня; и два етажа с останалите спални и самостоятелни бани.

частен гараж

КНИГА

Популярна тема