Познавате ли екологичните хотели?

Познавате ли екологичните хотели?
Познавате ли екологичните хотели?
Anonim

Има моменти, в които е необходимо да прекъснете връзката от ден за ден и да направите бягство за възстановяване, в което да се свържете с природата. Вдишайте чист въздух и се насладете на дълги разходки в провинцията.

Бягство, което освен да релаксира, ще ви помогне да се свържете отново с околната среда чрез своята декорация, своите инициативи и своята философия. В тях не само ще се насладите на прекрасен престой, но и ще уважавате нуждите на планетата и ще се докосвате до природата. Кой каза, че устойчивостта и съвършенството са несъвместими?

Хотел Barceló Hamilton, Менорка

Стая, Интериорен дизайн, Под, Мебели, Всекидневна, Подова настилка, Дом, Диван, Таван, Стена,
Хотел Barceló Hamilton.

Резервирайте сега

"Бъдете промяната, която искате да видите в света." Етичните и качествени мерки на Barceló Hamilton, хотел само за възрастни в Менорка, са вдъхновени от тази максима на духовния водач Ганди. Подробности като управление на отпадъците с осигуряване на подходящи контейнери за разделяне на отпадъци (алуминий, пластмаса, стъкло и хартия), спестяване на енергия чрез лампи с ниска консумация, детектори за включване и изключване, времево програмиране на пространства в чужбина и др., или сътрудничество с местни организации за насърчаване на търговията в района са някои от неговите стълбове.

Хотел Punta Umbría Beach Resort

Ръка, Ръка, Градина, Почвопокривно, Билка, Храст, Пролет, Едногодишно растение, Градинарство, Булчинска рокля,
Хотел Punta Umbría Beach Resort.

Резервирайте сега

Семейните предложения включват интересен образователен компонент. Учим се да отглеждаме дейности учат децата да се грижат за растенията в градина, специално създадена за тях. Освен това ги учат да рециклират. Където? В хотел Punta Umbría Beach Resort,на Barceló.

ЕКО ЛУКС: Montecastillo Golf

Водно тяло, природа, през деня, естествен пейзаж, водни ресурси, пейзаж, течност, дърво, банка, езерце,
Hotel Montecastillo Golf, от Barceló.

Резервирайте сега

Някои, като хотел Montecastillo Golf, имат толкова големи инициативи, колкото инсталации за биомаса. Те трансформират маслиновите костилки от маслиновите горички на курорта и останалата материя от биологичен произход в чиста енергия за отопление на всички стаи на хотела, водата в плувните басейни и СПА центъра.

Популярна тема