Манифест за бавна декорация

Манифест за бавна декорация
Манифест за бавна декорация
Anonim

Как да се приберете бавно у дома? В тази галерия предлагаме ключовете, като манифест, на това движение. За да накарате времето да спре, наслаждавайте се повече на средата, наслаждавайте им се със семейството и приятелите и се чувствайте добре в тях, пространствата са свързани, декорацията е спокойна и телевизията няма водеща роля. По-добре е да четете и да готвите.

Подобно на еко-интериорния дизайн, бавният дизайн е много внимателен към околната среда. Изборът на материали и техният производствен процес са от първостепенно значение. Прозрачните, светли и непретрупани пространства и концепцията „по-малкото е повече“си пасват.

Влезте, вижте, оставете времето да спре и се насладете.

Създайте ъгли за четене

Саксия, Маса, Твърда дървесина, Интериорен дизайн, Стайно растение, Градински мебели, Холна маса, Аксесоари за дома, Чиния, Подлакътник,

Създайте кътчета за четене, за да бъдете, да се отдадете на книга, да помислите… Седнете и се отпуснете, оставете времето да тече.

Интериорен дизайн, от Даниел Перес и Фелипе Араухо.

Залагане на естествена декорация

Стая, Син, Интериорен дизайн, Дърво, Под, Мебели, Дом, Маса, Всекидневна, Диван,

Заложете на естествена декорация, базирана на влакна и дърво. В околната среда те осигуряват топлина. Чрез тази топлина пространствата стават по-комфортни, приканват да се живее.

Snob Works декорация.

Отворени пространства

Дърво, Имот, Интериорен дизайн, Етаж, Недвижими имоти, Къща, Дом, Подови настилки, Твърда дървесина, Интериорен дизайн,

Отварят се пространства, те общуват, така че всички членове на семейството да участват в живота у дома. Става въпрос за създаване на усещане за простор и откритост дори в най-малките апартаменти. Избягвайте ненужните прегради и високи мебели.

Тенденцията трапезария, всекидневна и кухня или поне трапезария и кухня да споделят пространство и да се сливат в стаята се вписва в бавното движение.

Снимка, от Decopraktik.

Бяло и неутрално, открийте ги

Дърво, Интериорен дизайн, Стая, Текстил, Стена, Интериорен дизайн, Спално бельо, Сиво, Дом, Обработка на прозорци,

Най-неутралните тонове са посочени за отпускане. Открийте палитрата от бели и ги смесете с други неутрални като бежово, пясъчно и сиво. Винаги много гладко. Пастелните нюанси също имат място, особено синьото и зеленото, цветове, които приканват към спокойствие и са свързани с природата.

Допълнителна светлина

Интериорен дизайн, Стая, Текстил, Мебели, Стена, Интериорен дизайн, Обработка на прозорци, Спално бельо, Под, Дом,

Всичко е изпълнено със светлина, защото светлината е живот, а осветеността визуално разширява пространствата и ви кани да останете. На прозорците сбогом на завесите или поне те са облечени в много леки и парообразни тъкани, които не се противопоставят на навлизането на светлина.

Интериорен дизайнер Ана Фернандес.

В&извън артикули

Стая, Интериорен дизайн, Текстил, Мебели, Спално бельо, Стена, Розово, Сламен покрив, Легло, Спално бельо,

Това е трик, който работи и който отпуска средата. Мебели, които могат да бъдат вътре и вън от къщата. Вътре те "отварят" или "изваждат" пространствата. Например, лампа като тази на тази снимка, направена от влакна, предизвиква плажен бар и това забавя ритъма.

Интериорен дизайн, Sonia Reixach Интериорен дизайн.

Минимализъм

Дърво, Под, Стая, Подови настилки, Интериорен дизайн, Чекмедже, Дом, Стена, Спално бельо, Шкафове,

По-малкото е повече. Нищо, което да претрупва околната среда с елементи. Само за да не претоварят. Това не означава, че пространствата са студени, ние го виждаме, а че се чувстват просторни и широки.

Предложение на архитекта Кристин Лея.

Ветрове към природата

Стая, Маса, Интериорен дизайн, Мебели, Клонка, Градински мебели, Къща, Дом, Дневна светлина, Дизайн,

Към зелената природа, която влиза в къщата. Тук, на масата за хранене, бръшлянът е оплетен в лампата.

Да, за да се отпуснете

Стая, Интериорен дизайн, Дом, Аксесоари за дома, Интериорен дизайн, Дневна, Спално бельо, Дизайн, Саксия, Възглавница,

Към палетите, възглавниците на пода, килима, пуфовете… Ъгли, които трябва да бъдат, да споделят, да се отпуснат. Без бързане, с фонова музика. Без телевизия. Просто трябва да се увлечете от релаксиращия дух.

ПРЕМАХВАНЕ

Прибори за сервиране, Чаша, Листенца, Прибори за напитки, Аксесоари за дома, Цъфтящо растение, Съдове, Рязани цветя, Кошница, Чаша,

Насладете се на малките удоволствия

Сервиране, Съдове, Морски дарове, Прозрачен материал, Миди, Двучерупчести, Крила, Безгръбначни, Чиния, Сребро,

Малките неща в живота, най-простите. И винаги спокойна. За да станеш бавен, трябва да почувстваш бавната къща и след това живота. Поне определени моменти, скоби, които могат да се правят в ежедневния ритъм и какво по-добро от това да го приложите на практика у дома.

Популярна тема