Инсталирайте вашата екологична къща, където пожелаете

Инсталирайте вашата екологична къща, където пожелаете
Инсталирайте вашата екологична къща, където пожелаете
Anonim
100% ефективна и отговорна към околната среда къща.

Дизайнът на Ecocapsule произхожда от студиото Nice & Wise Architects и придоби известност в наши дни, когато изглежда трудно да намерим безопасна дестинация за нашите ваканции. Можете да го поставите и в градината на къщата, ако имате място. Мерките му? 445 х 225 х 260 см. Полезната повърхност е 6,3 m², много повече от много хотелски стаи, а теглото му е 1500 килограма.В замяна имате свободата да се събуждате, където пожелаете всеки ден, включително да продължите да работите дистанционно. Той е идеален за тези от нас, които обичат да се наслаждават на природата.

екокапсула, преносима екологична къща
Ecocapsule, преносима екологична къща

Преносима къща

Поставете екокапсулата където искате, това е величието на тази малка яйцевидна каравана. Поддържа всички видове време и е самодостатъчен.

Оборудване. Разполага с кухня, мивка, маса и столове, двойно легло, пълна баня с душ, гардероб и две килера. Идеален е за един човек, но също и за двойки с добри връзки.

Екокапсула спалня и всекидневна
Екокапсула спалня и всекидневна

Събиране на дъждовна вода. Овалната външна част улеснява плъзгането на водата в резервоар с филтри, който се намира в долната част на капсулата. След филтриране може да се използва за пиене. Система за рециклиране го използва повторно за употреба в банята или кухнята. Има различни резервоари за сива и чиста вода.

баня в екокапсула
Баня в Ecocapsule.

Слънчеви панели. На покрива има суперефективни клетки с мощност 880 W. Има система за интелигентен дом, която се управлява чрез приложение. По този начин можете да знаете колко енергия имате, за да можете да изчислите дали по време на душа ще имате достатъчно топла вода или трябва да сготвите нещо бързо, защото имате достатъчно мощност.

екокапсулна кухня
Екокапсулна кухня

Вятърна турбина. Движението на въздуха произвежда енергия (750 W) чрез вятърна турбина, прикрепена към прибираща се мачта. Той може да произвежда електричество 24 часа в денонощието и енергията се съхранява в батерия. Ако имате нужда от повече мощност, има възможност за свързване към мрежа, както и водоснабдяване.

еврокапсула на планината
Еврокапсула в планината.

Цената? 79 000 €, но можете да персонализирате вашата Ecocapsule, като проектирате пространството и включите мебели. Произведени са само 50 бройки, но когато се произвежда масово, цената със сигурност ще падне.

Ecocapsule.sk

Популярна тема