10 мобилни приложения за здравословен живот

10 мобилни приложения за здравословен живот
10 мобилни приложения за здравословен живот
Anonim

С бързината, в която се намираме всеки ден, е нормално да забравяме такива основни и необходими неща като да се храним добре или да спортуваме, но… за какво ни трябва технологията, ако не за да правим животът ни по-лесен? С тези приложения можете да се отпуснете, знаейки, че имате всичко необходимо на телефона си, за да възприемете най-здравословните навици Нека ги опознаем!

Ако имате проблеми със съня…

Куче, Canidae, Френски булдог, Куче-компаньон, Кожа, Булдог, Порода куче, Дрямка, Мопс, Муцуна,

Sleepbot е цялостно приложение, което ще ви помогне да разберете как функционира вашият сън: часовете, от които се нуждаете, за да получите оптимална почивка, ако говорите, докато спите… йени

Изтеглете го тук

Хранете се здравословно

Ястие, Храна, Кухня, Зърнена закуска, Ястие, Закуска, Гранола, Съставка, Вегетарианска храна, Мюсли,

И се забавлявайте, докато готвите! Yummly е приложение за рецепти, което ще ви спечели веднага щом видите дизайна му… Но можете също да изберете конкретни съставки и ще имате достъп до селекция от персонализирани рецепти според вашите вкусове!

Изтеглете го тук

Броене на калории

Естествени храни, Храна, Морков, Зеленчук, Местна храна, Кореноплод, Бебе морков, Веганско хранене, Суперхрана, Продукти,

Ако искате да отслабнете лесно и безопасно, MyFitnessPal ще ви помогне да преброите калориите на всичко, което ядете, включително безплатен дневник за диета и упражнения.

Изтеглете го тук

Хайде да тренираме!

Физическа подготовка, Забавление, Щастлив, Крак, Обръщане (акробатика), Йога, Ваканция, Разтягане, Скачане, Море,

Workout Trainer е това, което се превърна във виртуален личен треньор. С това приложение можете да избирате вашите рутинни упражнения и дори да ги създавате!

Изтеглете го тук

Седем минути

Розово, Постелка за йога, Физическа подготовка, Постелка, Под, Крак, Ръка, Постелка, Човешки крак, Подова настилка,

Нито повече, нито по-малко. Seven е приложение за поддържане на форма със седем минути на ден. Имате ли стол и стена под ръка? Е, можете да започнете… И внимавайте за наранявания!

Изтеглете го тук

Преброяване на стъпките ви

Обувки, Обувка, Крак, Розово, Високи токчета, Крак, Човешко тяло, Човешки крак, Сандал, Глезен,

Ако ви е трудно да спортувате и имате нужда от допълнителна доза мотивация, изтеглете Pacer. Това е крачкомер, който измерва вашите ежедневни стъпки, така че можете да знаете колко калории изгаряте на път за работа или до супермаркета… Всичко се брои!

Изтеглете го тук

Приложението за бегачи

Спорт, Спортист, Развлечение, Спортно място, Обувки, Спортно обучение, Лека атлетика, Лека атлетика, Индивидуални спортове, Бягане,

Ако обичате да бягате, с Runtastic ще планирате маршрутите си и ще виждате изминатото разстояние или изгорените калории по всяко време.

Изтеглете го тук

Практикуване на йога

Розово, Физическа подготовка, Крака, Баланс, Изпълнение, Скачане, Разтягане, Спорт, Спортно облекло, Танц,

Време е да се отпуснете! С приблизително 280 пози, Yoga Studio е идеалното приложение за вас, тъй като можете да изберете нивото на трудност, продължителността и вида на упражненията. О, и те също имат специална секция за бременни жени!

Изтеглете го тук

Контролирайте пристрастяването си към мобилни устройства

Ръка, Фотография, Очила, Джаджа, Ухо,

Приложение за контрол на пристрастяването към мобилни устройства… Колко иронично, а? Е, съществува и се казва Forest Как работи? Много просто, ще имате виртуално дърво, което ще расте само ако издържите половин час, без да гледате мобилния си телефон, докато не получите своя собствена гора! Забравяйки, че Instagram никога не е имал толкова забавна награда…

Изтеглете го тук

Кажете сбогом на бившия си

Джаджа, Смартфон, Електронно устройство, Технология, Ръка, Мобилен телефон, Ръка, Комуникационно устройство, Мускул, Фотография,

Веднъж завинаги! Не забравяйте, че можете да възстановите живота си само когато затворите предишните етапи… Но ако ви струва твърде скъпо, KillSwitch ще изтрие вместо вас всяка информация, която ви свързва във Facebook, без да имате за да го изтриете.

Популярна тема