Екологична къща Да

Екологична къща Да
Екологична къща Да
Anonim

Искате ли къщата ви да бъде екологична? Открийте в тези десет ключа как да го постигнете. Устойчивото строителство е основата, но винаги можете да направите подобрения, за да направите дома си по-екологичен и по-екологичен. Освен това промяната на някои навици с по-рационални ще ви помогне да спестите. Регистрирайте се за устойчивост и празнувайте Деня на Земята.

Устойчиво строителство

Къща, Дом, Имот, Дърво, Сграда, Архитектура, Недвижими имоти, Жилищна зона, Фасада, Заден двор,

Дизайн, качество и устойчивост. Модулните конструкции,като тази къща, от фирмата Ecospace, са екологично ефективни поради спестяването на енергия и ниското въздействие върху конструкцията; освен това те могат да се рециклират.

Ако вече имате къща, но искате тя да е устойчива, можете да я реновирате, за да я направите екологична с биоклиматичен проект, зачитащ околната среда. Ще намерите повече информация на www.bioclimateam.com, компания, специализирана в този тип еко реформи.

Растения за по-здравословен въздух

Интериорен дизайн, Стая, Всекидневна, Имот, Мебели, Къща, Сграда, Таван, Дом, Холна маса,

Украсете дома си с тях и ще пречистите въздуха по естествен начин. Доказано е, че стайните растения действат като ефективни филтри и поглъщащи вещества за така наречените ЛОС, летливи органични съединения. Те са суспендирани вещества, които вдишваме у дома, потенциално вредни, които се излъчват от ежедневни предмети като лакове и лакове, текстил, пластмаси и електронно оборудване, наред с други. Също така е от съществено значение ежедневното осигуряване на добра естествена вентилация в дома.

Реформа e интериоризъмo на този лофт, от студио Egue y Seta.

Прозорци и топлинен комфорт

Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Имот, Кухня, Дом, Прозорец, Сграда, Къща, Маса,

Става ли студено през прозорците на къщата ви? Ако го забележите, трябва да ги смените веднага. Изберете качествени профили и стъклопакети, за да предотвратите загубата на топлина или студ. Фирмата Climalit има двоен кристал SGG Plus, който намалява загубата на топлина или студ три пъти повече от конвенционалното остъкляване.

Архитект, Пабло Серано. Интериорен дизайнер,Blanca Elorduy.

Регенерирани ретро столове

Мебели,

Винтидж треската е ехо. Знаеше ли? Преди старите мебели, които вече не са били полезни, са били изхвърляни в контейнера, но сега това са уникати, които се харесват заради тяхната автентичност и защото могат да бъдат превърнати в стилен дизайн, ако бъдат възстановени и декорирани наново. Покажете своя екологичен ангажимент, като закупите тази очарователна мебел!

В Polonium 209 възстановяват, рециклират и преработват мебели и предмети от други времена, като тези метални столове от 80-те години, обработени със защитен лак и с нови възглавници, направени по мярка (50 € всяка в Polonium 209).

recraftingcanarias.wordpress.com/

Зелена декорация

Мебели, Рафт, Стая, Интериорен дизайн, Рафтове, Маса, Под, Имот, Стена, Сграда,

В тази трапезария се повтарят поне два дизайна. Знаете ли какви са те? Ако ще подновявате декорацията, имайте предвид тези два аспекта: еко-сертифицирани материали и издръжливост.

- лампата,от фирмата LZF, почти скулптурна, е изработена от дърво с FSC екологичен сертификат, което идва от устойчиви гори.

- столовете,класически дизайн, са на фирма Vitra, която гарантира използването на качествени материали. Вашите мебели имат много дълъг живот.

Интериорен дизайнер,Белен Ферандис.

Възобновяема енергия

Маса, Трева, Дърво, Купа, Вода, Вегетарианска храна, Двор, Мебели, Градина, Ястие,

Без дим, без миризми, без искри и лесен за използване и почистване. Тези две външни камини от EcoSmart Fire се захранват с биоетанол, възобновяем източник на енергия. Те осигуряват чисто изгаряне и генерират топлина, светлина и атмосфера. Те са преносими, безопасни и пламъкът им може да се контролира.

Екодизайн

Рафт, мебели, рафтове, дърво, дървен блок, играчка, маса, блок играчка,

Еко елементите се интегрират в настоящата декорация с безупречния си дизайн. рафтовете Almez, от CartonLAB, изработени от велпапе, са устойчиви, лесни за сглобяване и 100% рециклируеми; с размери 1,20 x 0,24 x 0,79 м (75,95 евро). Отидете на уебсайта им, за да видите повече дизайни.

Изгаси светлината

Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Имот, Сграда, Къща, Под, Таван, Стена, Дом,

Ако не ви трябва, изгасете лампата. Може би имате стая или зона у дома без прозорец или с малко светлина. Можете да го разрешите, като направите малка реформа: заменете част от преградата със стъкло, както беше направено в тази кухня, така че естествената светлина да достига до стълбището.Решение, което може да се приложи в интериорни бани, антрета и коридори.

Интериорен дизайн,Белен Ферандис.

Ефективни уреди

Бяло, Стая, Мебели, Имот, Интериорен дизайн, Плот, Кухня, Жълто, Етаж, Сграда,

Те са тези, които консумират малко енергия и малко вода. При хладилниците най-ефективни са тези с етикет А++ и А+++. Ако ще сменяте уредите, вижте енергийния им етикет.

Промяната на някои навици в кухнята,за други, които са по-рационални в потреблението, също ще направи дома ви по-екологичен. Например, отваряйте хладилника, когато е необходимо, и никога не слагайте гореща храна в него. Използвайте тенджера под налягане за готвене, за да консумирате по-малко енергия и не хабете вода, като я поставяте под чешмата, за да се охлади.В случай на кран, такъв с аератор компенсира налягането, смесвайки въздуха и водата и ще консумира по-малко вода, ако има функция за контрол на потока. Един трик, ако ще миете зеленчуци, поставете съд под струята и използвайте тази вода, за да изтъркате пода, почистите прозорците и водата.

Декорация, Мария Хосе Наваро Сегура. Хладилник,LG.

Популярна тема