Кухня с офис, централен остров и веранда

Кухня с офис, централен остров и веранда
Кухня с офис, централен остров и веранда
Anonim

Кухнята с правоъгълен етаж е проектирана от Josep Cortina с шкафове, облицовани с естествено дърво, които придават топлина на стаята. Свободното пространство в централната част беше използвано за инсталиране на остров.

Ремонтирана кухня

КЛЮЧОВЕ КЪМ РЕФОРМАТА

- Кухнята, интегрирана в трапезарията, придобива широчина и дълбочина. Освен това позволява по-добро взаимодействие с гостите, докато работят на острова.

- Осветеността се увеличава в този случай естествено, тъй като тази кухня се отваря към верандата, която комуникира с градината, и изкуствено чрез лампи и аспиратор с вградена светлина.

- Мебелите придобиват индивидуалност благодарение на избрания тип дървени фронтове и керамичния колаж, с който е украсена масата за хранене.

кухня с офис, отворен към верандата
Порцеланов плот, от TPB.

Кухня с многофункционален остров

С щедра работна повърхност, островът с котлони и мивка се откроява с предните си части, изработени от парчета изрязано с брадва и ецване дърво. Над зоната за готвене се откроява вграден аспиратор с вградено осветление. След острова е трапезарията.

Ремонтирана кухня

Предна част на шкафовете със стил. Стената на трапезарията е снабдена със стенен модул по поръчка, който включва ниша, покрита със стомана, като бюфет. На масата три лампи в индустриален стил. Това е моделът Unfold, от Muuto.

Ремонтирана кухня
Лакирана стоманена маса, проектирана от Josep Cortina. Тюркоазени чаши и чаши, от Cado. Покривка и кошници с растения, от Calma House.

Трапезна маса по поръчка. Проста бяла маса спечели точки с възхитителна черно-бяла керамична мозайка, украсяваща горната част.

План на кухнята с остров и интегрирана трапезария. Студиото на архитекта Josep Cortina беше отговорно за извършването на тази реформа с цел създаване на по-големи и по-отворени пространства за насладете се на семейството.

план на кухнята

Съхранение и уреди. Бяха проектирани L-образни фронтове, преминаващи от пода до тавана, с шкафове за съхранение, рафтове, мивка и място за полускриване на фурните, хладилник, пералня и съдомиялна.

Center Island. В допълнение към предлагането на място за съхранение отдолу, горната част разполага с мивка, зона за готвене и щедра работна повърхност.

Трапезария. До острова беше трапезарията в индустриален стил, състояща се от голяма маса за до десет души и столове. Естествената светлина циркулира свободно благодарение на инсталирането на плъзгащи се врати и прозорци.

Популярна тема