Всичко готово ли е за връщане в училище? ?

Всичко готово ли е за връщане в училище? ?
Всичко готово ли е за връщане в училище? ?
Anonim

След дълго лято е време да се върнем в класната стая. Подгответе вашите материали, спалня и игри, за да започнете с ентусиазъм и желание за новия курс.

Бюра: С всичко под ръка и избягване на разсейването

За вашите по-големи деца ще трябва да създадете зона за учене.

Детско и младежко бюро
Бележник, 11, 13 €/cu; чаша, 12, €80, калъф, 11, €17, Колекция коне, от Софи Олпорт.

Изберете тихо място с естествена светлина и поставете бюро с регулируема височина, което да се адаптира към вашия ръст, стол, който приляга добре на гърба ви, и чекмеджета и рафтове, където да ги приберете ученически пособия.

Смяна на леглото за възрастни

Ако това е първата му учебна година за вашето дете, подгответе спалнята му, за да го накарате да види, че е пораснало и че започва ново приключение.йени

Таванска детска спалня
Детска спалня Mini Home Victoria: легло, 395 €; нощно шкафче, 149 €; ракла, 199 €, и бюро с табуретка, 145 €, от El Corte Inglés.

Ако все още сте спали в детско креватче или детско легло, сега е добър момент да се преместите в детско легло, където детето може да влиза и излиза самостоятелно. Поставете бюро или бюро, където то може да рисува или да гледа приказки и вземете куфари или мебели за съхранение на играчките си.

Събирания и партита с колеги

Детско парти: Килим на Lorena Canals
Перещи се килими Ким и Ноа, 229 €/cu, от Lorena Canals .

Колко вълнение и нерви се натрупват в първите дни на училище! Да се ​​видите отново с приятели, да смените учителите, учебниците, класа… Ако на детето ви е трудно да се върне към рутината, можете да го мотивирате, като организирате малко парти у дома и поканите неговиянай-добри приятели, за да разберете колко много се забавлявате с тях и колко много са ви липсвали.

Да играем ли пораснали?

кухня играчка
Мини кухня за игра Nybakad, 25 €, от Ikea .

Между 2 и 5-годишна възраст децата преминават през етап, в който обичат да имитират своите родители, учители или по-големи братя и сестри. Поради тази причина кухните се превръщат в една от любимите им играчки. Но освен да си прекарат страхотно, тази игра също им помага да развият въображението си, да съчувстват и да научат нови думи, свързани с гастрономията. Поставете го в стаята му или, ако имате място, в ъгъла на кухнята.

Популярна тема