Лук и круши от консерва +ИДЕИ

Съдържание:

Лук и круши от консерва +ИДЕИ
Лук и круши от консерва +ИДЕИ
Anonim

Ако ще консервирате плодове или домати, ще бъде достатъчно да ги стерилизирате на водна баня за около 20 минути, тъй като високата им киселинност ще попречи на развитието на бактерии.

Консервация от лук и круши

Консервиран лук и круши

СЪСТАВКИ (4 човека):

- 1/2 кг лук

- 2 круши

- 3 подправки карамфил

- 2 супени лъжици кафява захар

- 2 dl вино Pedro Ximénez

- 0,5 dl оцет от шери

Измийте крушите,сърцевината и семките и нарежете. Обелете и жулиенирайте лука. Загрейте голям тиган с лука и крушите. Дръжте на слаб огън за около 30 до 45 минути.

Добавете 2 супени лъжици кафява захар и 3 скилидки в тигана. Разбъркайте за 2 минути. Добавете оцета от шери и Pedro Ximénez. Оставете да се редуцира, докато се сгъсти, около 30 минути.

Поставете буркана за консервиране покрит с вода в тенджера под налягане. Затворете съда и когато започне да изпуска пара, оставете за около 30 минути. След това време изключете съда и оставете да изстине бавно. Извадете буркана, поставете го с капачката надолу, докато изстине напълно. Напълнете буркана с консервата и го съхранявайте в хладилника, надписан с името и датата на опаковане.

СЪВЕТ: Напълнете буркана догоре, по-добре е да няма въздушен слой между храната и капака, за да предотвратите развитието на патогени.

Сладка и конфитюри

Друг добър вариант да запазите летните плодове и да им се насладите през цялата година е да си направите домашно приготвени конфитюри или конфитюри с тях.

сладко от чушки

Много е лесно да приготвите свои собствени домашни консерви и ще сте сигурни, че сладкото ви за закуска не съдържа добавки.

Основната разлика между сладко и сладко е, че първото се прави с по-малко захар. Но вие решавате кой да подготвите.

Бутилки и буркани с много чар за вашите консерви

Храна, Продукция, Натурални храни, Местна храна, Съставка, Плодове, Консервирани плодове, Консервирана храна, Буркан, Контейнери за съхранение на храна,

Тези класически модели винаги са хит. В шкаф за килер или, което е по-добре, на очи. Неговият гингамов капак прави вашата рецепта да изглежда още по-добре. Вземете няколко и ги поставете в редица на отворен рафт до няколко цветя.

Текстил, Десен, Венчелистче, Рязани цветя, Аксесоар за костюми, Букет, Спално бельо, Аранжировка от цветя, Каре, Флористика,

Украсете свои собствени консервни буркани, които можете да рециклирате, с изрезки и красиви лъкове. Тайната е в контрастите. Смесвайте цветове и шарки… безстрашно!

Стъкло, съдове за напитки, течност, буркан за зидария, течност, контейнери за съхранение на храна, шрифт, капак, прозрачен материал, вода,

Тези класически стъклени буркани са на мода в света 3.0. Те са главните герои на снимките с най-много „харесвания“в Instagram от кулинари от цял ​​свят. И това е, че неговата естетика си заслужава!

Съставка, Праскова, Кутия, Капак, Клип арт,

Тенекиени кутии с оригинални илюстрации от Derriere La Porte не липсват в най-шикозните кухни (€12).

Сладост, Храна, Съставка, Кухня, Плодове, Десерт, Доставка за парти, Сладкарски изделия, Продукти, Праскова,

По същия начин, по който ви препоръчахме да персонализирате бурканите за консервиране с изрезки и лъкове, можете да направите същото с по-рустик щрих, като използвате въже от юта и зебло.

Продукт, Саксия, Контейнери за съхранение на храна, Стайно растение, Буркан за зидария, Съдове, Аксесоари за дома, Съхранение на храна, Основен уред, Колекция,

За най-цветните и весели кухни. Перфектен в ред върху бяла кухненска основа. Ще му придадете перфектното докосване със стикер на черна дъска, за да напишете името на това, което е вътре.

Червено, шрифт, модел, боя, мембрана, правоъгълник, праскова, кокеликот, цилиндър, илюстрация,

В тази красива червена макси кутия можете да съхранявате вашите бисквити за закуска и да ги изложите в кухнята като друг елемент за декорация. Това е от El Corte Inglés (€7).

Контейнери за съхранение на храна, Саксия, Аксесоари за дома, Ракита, Стайно растение, Съхранение на храна, Буркан, Капак, Кошница, Буркан за бисквитки,

Ако предпочитате нещо по-минималистично, цилиндричните стъклени буркани с прости капаци са идеални. Изберете ги на различни височини и ги напълнете със зеленчуци с различни цветове и текстури. Бутилки El Corte Inglés (€8).

Кафяв, съставка, подправка, плодова консерва, контейнери за съхранение на храна, буркан, праскова, стайно растение, подправка, капак,

Можете да изберете да изберете стъклени буркани с капаци (използвани в банята за съхранение на принадлежности) или малки бутилки с херметични капачки. Вашата кухня ще вдъхне чиста оригиналност.

Популярна тема