Дейности на открито срещу тревожност

Дейности на открито срещу тревожност
Дейности на открито срещу тревожност
Anonim

Когато стресът започне да се отразява, най-лошото нещо, което можете да направите, е да си останете вкъщи (освен ако не се нуждаете от лечение за сън). Ето защо предлагаме няколко релаксиращи и приятни дейности, които да правите на открито… и да прекомпозирате чакрите!

В уединение или в компания, пешеходният туризъм е идеален за избистряне на ума ви, докато се наслаждавате на пейзажа, тъй като няма да е голямо усилие като ходенето до високите планини

Йога

йога

Какво ще ви кажем, което още не знаете? Е, едно нещо да, и то е, че ако практикувате йога на открито в естествена среда, ще се върнете у дома!

Седене пред езеро

пейзажно езеро в гората

Всичко, което означава да съзерцавате вода, ще бъде чудесно за вас, за да изчистите ума си и да намерите решение на тези малки проблеми, които ви засягат.

Разходка с вашия домашен любимец

куче в гората

Изберете приятно и тихо място, като гора или природен парк, и се отдайте на компанията на вашата сродна душа.

Слушайте звуците на гората

птица в гората

Легнете на тревата, затворете очи и се опитайте да съсредоточите ума си върху това откъде идват всички звуци. Докато го осъзнаете, ще сте забравили стреса и ще се почувствате свързани… с птиците!

Прегърнете дърво

път през гората

Най-директният и лесен начин да получите енергия от майката природа е като прегърнете дърво. Опитайте, уверяваме ви, че ще повторите!

Берете цветя

цвете бяла маргаритка

Независимо дали става въпрос за маргаритки или друго цвете, цветът и миризмата ще премахнат безпокойството ви, а на всичкото отгоре ще имате красив букет, когато се приберете у дома !

Плувайте в морето

залез в морето

Не, не е същото като да го правиш в басейна, защото морето е жива природа, откъснатост, мир, спокойствие… И когато излезеш от банята, ще спите толкова дълбоко, че ще си помислите, че сте се върнали в детството.

Популярна тема