Страст към комиксите

Страст към комиксите
Страст към комиксите
Anonim

Добавете оригинален и смел щрих във всеки ъгъл на къщата си с фигури и аксесоари, вдъхновени от комикс герой или комикс супергерой.

Ръчно рисувани

Комикси
Комикси

Присъединете се към тенденцията за декориране на стените с керамични чинии. Потърсете оригинални произведения, ръчно рисувани от известни илюстратори. Това е достъпен начин да получите малко произведение на изкуството. Модел Wonder Woman, направен от Abe The Ape (€40).

Вселената на Тинтин

Комикси
Комикси

Търсите детайли за вашата детска стая? Вселената на Тинтин е перфектна алтернатива на традиционните детски мотиви. Будилник (€19,90 на Amazon).

Фигура от смола

Комикси
Комикси

Ракетата, създадена от белгийския карикатурист Hergé, за да изпрати Тинтин на Луната, е една от иконите, които най-много се възхищават от феновете на тази известна поредица от приключения. Фигура от смола с височина 30 cm (141, 90 € на Amazon).

Смеете ли с поп арт?

Комикси
Комикси

Залагане на изображения, които предизвикват естетиката на 60-те, в весели и живи тонове. Оригинална творба Captain America, от Brave Boutique, отпечатана и ръчно рисувана с аерограф и мастило (780, €20).

Забавна чаша

Комикси
Комикси

Осветете сутрините си или тези на когото пожелаете със забавна чаша. Този модел от фирмата Monsterzeug е перфектен да започнете деня с оптимизъм (€14,95).

Популярна тема