Искам тази кухня

Искам тази кухня
Искам тази кухня
Anonim

Среда, създадена да се чувства добре за дълго време. Това е философията на Deulonder Arquitectura Domèstica. В своята намеса по време на 54-тото издание на Casa Decor в Мадрид, те пресъздадоха пространство, вдъхновено от страхотни американски кухни, с атрактивна полупромишлена чиния от фирмата Wolf и XL уреди. Lluïsa Deulonder казва, че са искали „комуникативна кухня“, със зони за хранене и сядане, където могат да споделят време с приятели или където децата да играят и да пишат домашните си. материалите са избрани от най-новото поколение, с акцент върху тяхната устойчивост и лесно почистване: подът е порцелан с покритие от паркет, а тапетът е модел, който може да се мие.

Добре оборудван

кухня
кухня

В зоната за готвене всичко е под ръка. Приборите са окачени на фиксирана лента на стената, а рафтовете съдържат ключови съставки в дневното меню.

Централният остров предлага голяма повърхност за приготвяне на храна и включва мивка за улесняване на почистването на пресни продукти, тигани и кухненски съдове. Кранове, от фирмата Dornbracht.

Разделителна лента

кухня
кухня

Малък бар разделя трапезарията от хола. В последния, персонализираната седалка, изработена от дърво, включва големи долни чекмеджета и табла с двойна метална плоча за хранене на домашни любимци. Външната светлина се филтрира от ламелните щори на фирма Persax и осветява стените, покрити с боя на фирма Valentine.

Капак на щепсела

кухня
кухня

Вижте детайлите на щепселите. Тези на предната част за готвене имат защитен капак, за да се предотврати навлизането на мазнини.

Насладете се

кухня
кухня

Това кътче е идеално за пиене на кафе и почивка. Отзад шкафът включва рафтове с опори за окачване на чаши и чаши.

На плота от кестеново дърво е монтиран много практичен кран за приготвяне на инфузии и все още има място за малки уреди. Отдолу има чекмеджета и чекмеджета с вътрешни разделители за прибори и кухненски съдове.

Кухненска стая

кухня
кухня

До трапезарията се откроява помещението за кухненска посуда. За да го видят всички, той е идеален за съхраняване на съдове и покривки за маса върху решетките, на различни нива, и по този начин избягвайте бръчките. В трапезарията преобладават естествените материали. Масата е изработена от рециклирана кестенова дървесина, с прозрачно лаково покритие, а столовете са от фибран. Ъгловата пейка е изработена по мярка за оптимизиране на пространството. Метална лампа с дълго рамо, закрепена към стената, осветява околната среда.

Фурна

кухня
кухня

Над тези редове, фурната с нагревател за чинии, от Wolf.

Шкаф

кухня
кухня

Ефективна организация. Шкаф с работна повърхност, рафтове и чекмеджета (€799). In Car Möbel.

Докосването на тенденцията

кухня
кухня

Естествени влакна ще присъстват в тази подложка от Muy Mucho (€5).

Винтидж естетика

кухня
кухня

Чаши Leontine & Remy от Maisons du Monde (€6,59 всяка).

Популярна тема