Съвети за почистване, за да имате чиста къща тази есен

Съвети за почистване, за да имате чиста къща тази есен
Съвети за почистване, за да имате чиста къща тази есен
Anonim

През есента домът се превръща в любимо място за срещи и няма нищо по-различно от това да прекарате един ден в почивка под топлината на одеялото на дивана. Ето защо също е нормално мръсотията да се умножава Така че, ако искате прахът и акарите да се преместят в друга къща ipso facto, вземете под внимание нашите съвети за почистване!

1

Внимавайте за прозорци

робот за почистване на прозорци
робот за почистване на прозорци

Постоянният дъжд прави прозорците петна, но понякога поради тяхната височина или размер, почистването на прозорците се превръща в демонстрация на изкривяванедостоен за Cirque du Soleil.

В тези случаи не се колебайте и използвайте робот за почистване на прозорци.

2

Сменяйте чаршафите веднъж седмично

Листове с флорален принт
Листове с флорален принт

Леглата събират много прах сами по себе си и като се има предвид, че това е мястото, където спим, нищо по-добро от редовната смяна на чаршафитеза да сме сигурни, че почиваме в чиста и свежа среда. Не забравяйте, че микробиолозите съветват да ги сменяте веднъж седмично…

3

Домашен любимец в залива

Специална прахосмукачка робот за домашни любимци
Специална прахосмукачка робот за домашни любимци

Да се наслаждаваш на компанията на куче или котка е привилегия, но ако страдаш от алергии или ако искаш да видиш къщата си без косми трябва да си много придирчив към почистването.

Прахосмукачката-робот Roomba® e5 на iRobot разполага с премиум почистваща система с 5 пъти повече въздушна мощност, две оптимизирани многоповърхностни гумени четки и високоефективна филтър, за да запазите всичко девствено.

4

Помислете за закупуване на пречиствател на въздух

пречиствател на въздуха
пречиствател на въздуха

Независимо дали страдате от астма и алергии или не, пречиствателят на въздуха ще ви даде допълнително усещане за благополучие, тъй като ще абсорбира прах, акари, изпарения, спори на плесени и бактерии Веднага щом започнете да дишате по-лесно, ще оцените покупката си!

5

Кърпи и влага, лоши спътници

Жълта памучна кърпа
Жълта памучна кърпа

Никога не мислете да се подсушавате с влажна кърпа или директно с мокра, защото бактериите, които се натрупват, трябва да избягат.

Така че дори да ви мързи да слагате толкова много шайби, сменяйте ги на всеки няколко дни. Не забравяйте, че здравето е на първо място!

6

Външни завеси

Голи завеси
Голи завеси

Поне веднъж или два пъти годишно вашите завеси трябва да посещават пералнята, за да отстранят натрупания прах.

И завръщането от ваканция е идеалното време да го направите, не мислите ли?

Популярна тема