Всичко подредено: идеи за организиране на най-хаотичните домове

Всичко подредено: идеи за организиране на най-хаотичните домове
Всичко подредено: идеи за организиране на най-хаотичните домове
Anonim

Ще се съгласите с нас, че безпорядъкът е най-лошият враг на спокойния живот, нещо немислимо у дома: нашият храм, нашето убежище след изтощителен работен ден… Представяте ли си да се приберем у дома и, вместо да прекъснем връзката, от проблеми, увеличава ли се тревожността ви поради хаотична стая? Ужасно, нали? Добрата новина е, че не е нужно да инвестирате много време или пари, за да постигнете деко хармонията, от която се нуждаете. Следвайте нашите съвети и ще видите! &128521;

Стъпка по стъпка

библиотека стълба
библиотека стълба

Една идея, която ни хареса, е тази, предложена от фирмата House Doctor: трансформирайте дървена стълба в рафт, за да поставите вашите книги. Не е ли красиво?

Обратимо

Шкаф с обръщаща се стълба
Шкаф с обръщаща се стълба

Както можете да видите, ние обичаме съхранението на стълби: това е практично, красиво и за капак на всичко, тази мебел от Banak също може да се обръща. Хайде, можете да го поставите отдясно или отляво неясно, тъй като предните страни са еднакви от двете страни.

346 € в Banak.

Любовно деко

Саксия с рафт
Саксия с рафт

От една страна саксия. От друга страна, идеален рафт за подреждане на винил, книги и списания.

309, €90 в Car Möbel.

Изглед

стенна рамка за снимки
стенна рамка за снимки

Ако искате да държите снимките и пощенските си картички пред очите си, но нямате много място на бюрото си, този стенен държач за снимки е всичко, от което се нуждаете. Практично и лесно!

15, 50 € в Car Möbel.

Какъв скъпоценен камък!

органайзер за маса за бижута
органайзер за маса за бижута

Както много от артикулите, които ви показахме в този списък, този органайзер за бюро може да се използва и като кутия за бижута или защо не, за съхранение на лак за нокти и грим.

46, €90 в Car Möbel.

Шик лавица

метален стенен панел
метален стенен панел

Благодарение на решетките на този стенен панел, можете да поставите колкото искате куки, освен трите, които оригиналният модел вече включва. Можете да го използвате като кутия за бижута, като допълнително място за съхранение на бюрото си или дори в кухнята.

43, 90 € в Car Möbel.

Старомодно

Закачалка за ключове и портманто
Закачалка за ключове и портманто

Вдъхновена от класическата дръжка на вратата, тази оригинална стойка за портманта и закачалка за ключове заема много малко място, като същевременно изпълнява множество функции. Идеален за мини зали!

13, 49 € в Animi Causa.

Мяу

закачалка за котка
закачалка за котка

Това сладко коте ще се погрижи да държи всеки предмет, от който се нуждаете: чадър, палто, чанта, кошница… възможностите са безкрайни! Разбира се, не забравяйте да го поглезите, за да бъде щастлив…

17, 09 € в Animi Causa.

Навсякъде

кошница с дръжка
кошница с дръжка

Все по-модерно е да се използват кошници от естествени влакна за съхранение в дома. Благодарение на дръжката, която включва този модел, направен от коноп, можете да го закачите на всяка кука или закачалка, като създавате най-уютен ъгъл.

40, €50 в Living And Co.

Основни

Черна кутия на IKEA
Черна кутия на IKEA

И много полезно! Ключът към поддържането на една стая подредена както отвътре, така и отвън, е да използвате множество кутии с еднакъв размер и цвят. По този начин всичките ви боклуци ще бъдат защитени и визуално ще бъдат много по-хармонични.

3 € в IKEA.

Популярна тема