Идеалният въздушен фритюрник за малки кухни

Идеалният въздушен фритюрник за малки кухни
Идеалният въздушен фритюрник за малки кухни
Anonim

Мислехте ли, че наличието на въздушен фритюрник е нещо, за което хората могат да мечтаят с голяма кухня? Вярно е, че повечето „фритюрници“са доста големи уреди, които заемат място на плота у дома, но ние намерихме доста компактен, който ще сбъдне тази мечта, която винаги сте имали.

Това е въздушният фритюрник Crunchy! от Mellerware,, които можете да намерите в до три цвята в Amazon. А най-доброто? е, че можете да вземете два от тях с почти 20% отстъпка. Освен че е компактен, той има елегантен дизайн, който се съчетава идеално с останалите уреди във вашата кухня.

снимка
снимка

Mellerware

95, 99 €

Хрупкаво! Не е малък фритюрник, тъй като има вместимост от 1,5 литра, което ви позволява бързо и ефективно да изпържите порции за 2-3 човека. Освен това кошницата му е напълно незалепваща и е напълно съвместима с всяка съдомиялна машина. Идеален за бързо и ефективно пране.

Позволява ви по удобен и лесен начин с неговия цифров сензорен екран да контролирате процеса във всеки един момент. Регулирайте лесно температурата (между 80 и 200 градуса) и времето за готвене, предварително дефинираното меню, което искате да използвате, или таймера за здравословно и перфектно пържене.

И благодарение на мощния му мотор можете да нагреете вашата здравословна пържена храна до 200ºC без проблем. В допълнение към приготвянето на вкусни и здравословни ястия, ще се насладите на машина за пържене без масло с по-висока мощност и ниска консумация.

Популярна тема