9 Занаяти с басейн churros Рециклирайте ги

9 Занаяти с басейн churros Рециклирайте ги
9 Занаяти с басейн churros Рециклирайте ги
Anonim

Churros в басейна са много практични за научаване на плуване,практикуване на аквагимнастика и използването им като играчка, за да се насладите на добро потапяне в басейна у дома, но много пъти са те се превръщат в караница, защото не знаете какво да правите с тях или къде да ги поставите.

Има няколко основни аксесоара, с които обикновено се нуждаем, за да се наслаждаваме на плажа или басейна, плувки, все по-красиви, по-големи и по-сложни, вече не са само за деца. Постелките също претърпяха ъпгрейд с много големи модели, или с маса за вашите освежителни напитки, или със супер забавен дизайн. Но ролките остават същите, много прост дизайн, но толкова функционален, че продължаваме да ги купуваме година след година. Така че, ако вашите вече са малко стари, ние ви даваме страхотни идеи да ги рециклирате и да им дадете нови приложения в декорацията и организацията на вашия дом.

Имаме 9 много готини и оригинални Направи си сам идеи за рециклиране и повторно използване на ролки за плуване, за да украсите детската спалня, да организирате аксесоарите си в банята или на тоалетната масичка, да създадете домашни идентификатори за вашите партита или практичен плаващ хладилник за басейна. Следвайте този урок стъпка по стъпка и следвайте правилото на 3-те R: рециклирайте, използвайте повторно и намалете.

басейн churro за направи си сам занаяти рециклиране декорация
басейн churro за направи си сам занаяти рециклиране декорация

1 Декорация за стена

Цилиндрите от пяна са гъвкави, така че е много лесно да създадете кръг и да го запечатате сдвустранна или тиксо. Покрийте декоративната корона с текстилна панделка, от материали като лен, органди или памук и в различни щампи: виши, морско или тартан. Панделки от юта или панделки със сатенен ефект също са подходящи за покриване на този занаят, но ако изберете zerowaste у дома, най-добрият вариант е да увиете чурото за басейн с изрезки, сухи шипове; дори направете, стъпка по стъпка, красива и елегантна корона от звезди.

2 Протектор за врата

Писна ли ви дръжката на вратата да удря стената? Сложете край на това мъчение с този малък трик. Отрежете парче плувно чуро и го залепете с дебело двойно тиксо, с по-голяма ширина, за да покриете по-добре повърхността на вратата, която трябва да защитите. Този трик е много полезен за инсталиране в достъпа на детски спални, просто трябва да направите напречен разрез на тръбата от пяна, да я отворите внимателно и да я прикрепите към ръба на вратата, като по този начин ще предотвратите пълното затваряне и това отваряне ще попречи на децата да си закачат пръстите.

3 Boot Tree

Погрижете се за формата на вашите зимни обувки и използвайте нарязаните юфки за басейн като край на вашите ботуши. Това е много прост, екологичен и практичен трик, за да ги предпазите от деформиране и да запазите кожата или кожата без гънки. Просто измерете дръжката на ботуша, добавете още 5 см и изрежете плаващата юфка от пяна. Украсете горната част с домашна изработка, просто поставете износен или стар чорап в цилиндъра и зашийте хубав кръгъл вълнен помпон.

4 Създайте играчка за баня

Вашите деца ще се забавляват както никога досега с тази водна игра за любимия им момент от деня: времето за къпане. Използвайте повторно юфката за басейна, нарежете я на различни размери и създайте криволичещи форми, за да покриете стената на ваната. Ще ви е необходима самозалепваща се влагоустойчива лента, за да съедините някои части, а също и да запечатате забавната играчка „направи си сам“за деца върху плочките в банята. За да завършите, поставете пластмасови цедки в централния отвор на чуросите, които монтирате вертикално, така че детето ви да може лесно да налее водата и да види как пада през тези сладки дунапренени тръби.

5 Органайзер за бижута и ленти за глава

Ако вече не знаете къде да съхранявате аксесоарите си, този занаят ще ви хареса. Направете закачалка с плувно чуро, което обикновено е с размери 150 см. Нарежете 6 порции по 25 см с нож, така че да са с еднакъв размер, поставете ги върху равна повърхност и оставете разстояние от около 15 см между всеки цилиндър. Изберете панделка със същия цвят като дунапреновия цилиндър и се уверете, че е дълга 4 метра, защото ще създадете органайзер за бижута, който да окачите на стената. Първо сгънете сатена наполовина и го поставете на 15 см над първото парче чуро, отделете лентата и поставете дясната част вътре в пяната, а лявата от другата страна; плъзнете двете страни на лъка, докато се покажат от противоположната страна. Прокарайте връзките обратно през вътрешността на втората тръба и продължете, докато всичките шест секции бъдат съединени. Вече имате вашата нова поддръжка за рециклиран дизайн, за да поръчате вашите гривни и огърлици.

6 Постройте палатка

Ще прекарате забавна нощ с тази устойчива къща за игра. Как да си направим типи или екологична палатка за деца? Много е лесно, използвайте чуро от пяна, за да създадете шатра за детската стая или да я монтирате във вашата градина или тераса. Конструкцията може да бъде квадратна или във формата на индийско типи. Най-важното е да съедините цилиндрите по последователен начин, така че конструкцията да не се срути, така че използвайте тиксо, за да фиксирате материала и се опитайте да подсилите ъглите. Покрийте типито със стар чаршаф, стара завеса или мрежеста завеса и фиксирайте текстила към чурото с тиксо. Украсете детската палатка, една от 12-те Направи си сам идеи за правене на гирлянди от плат ще бъде перфектна и вашите деца няма да искат да оставят новото си типи.

7 Плаващ охладител за басейна

Представете си как се разхлаждате в басейна у дома и винаги имате под ръка разхладителна напитка. Ще ви трябва квадратен пластмасов съд с дълбочина поне 8 см, въже от естествени влакна и басейн. Изрежете поплавъка от пяна с размера на страните на тупера, съединете ги с шнура от юта и готово! Вашият преносим охладител плува върху водата, добавя лед и ще поддържа кутиите с напитки охладени в басейна. Изведете вътрешното си дете с над 20 постелки за басейн това лято.

8 Протектор за батут

Пружините на батута в градината могат да причинят наранявания, ако децата ви паднат лошо. Защитете кожата на малките от протриване или порязвания, като поставите малко парче ролка за плуване върху всяка пружина на кръглия ръб. Не забравяйте, че тези еластични батути са идеални за поддържане на форма, така че упражнявайте скоковете си и укрепвайте четирите си колела. Когато се уморите от батута, дайте му нов живот и го трансформирайте в люлки за вашата градина.

9 Идентификатор на напитка за гости

Когато подготвяте парти у дома или в градината, украсете чашите с оригинални предмети, за да може всеки гост да разпознае своята напитка. Развихрете въображението си с оригинални творения, за да направите маркери за чаши за вино или шампанско. Разделете чурото за басейн на части с ширина 1,5 cm и направете надлъжен разрез от централния отвор до ръба на пяната, за да можете да поставите идентификатора в долната част на чашата. Изберете шаблони с различни форми, за да оформите екстериора и да направите цветя, звезди, кръгове, квадрати… Друга идея е да поставите инициалите си върху стъклото, знаете ли как да персонализирате очилата си с инициали?

Популярна тема